Libnet.ro
UNICEF

00:08

100 de Minute: Care sunt acuzatiile procurorilor, in cazul cumnatului premierului Victor Ponta

Antena3 Antena3,
100 de Minute: Care sunt acuzatiile procurorilor, in cazul cumnatului premierului Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referitor la situatia in care se afla cumnatul sau, Iulian Hertanu, cercetat de DNA pentru deturnare de fonduri europene, ca, daca a facut ceva ilegal, atunci va . continuă pe Antena3

Ponta: Nu comentez cazul cumnatului meu. Ma simt rau pentru ca mama mea a fost implicata

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu comenteaza cazul cumnatului sau, Iulian Hertanu, retinut de DNA. Victor Ponta a mai precizat ca se simte foarte rau pentru ca mama sa a fost implicata in acest caz, desi procurorii nu au pomenit numele ei.

Care sunt cele mai exclusiviste cluburi din lume si cui ii este permis accesul

Pentru a permite accesul in cluburile exclusiviste, anumite asociatii nationale si internationale, precum si si unele companii de renume cer cer o suma enorma de inscriere, membri cu putere si prestigiu, iar procedurile sunt extrem de discrete, daca nu chiar secrete, relateaza Fortune. Care sunt cele mai exclusiviste cluburi din lume si cine are acces la acestea?.

Ponta, despre cercetarile DNA in cazul cumnatului sau: Daca a facut ceva ilegal, va plati. Nu va asteptati sa joc o sceneta de doi bani, de genul intre familie si justitie aleg justitia

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referitor la situatia in care se afla cumnatul sau, Iulian Hertanu, cercetat de DNA pentru deturnare de fonduri europene, ca, daca a facut ceva ilegal, atunci va.

Ambasadorul Romaniei la Londra: Sunt surprins si dezamagit de modul in care sunt prezentati romanii in documentarul Channel 4

Ambasadorul Romaniei la Londra, Ion Jinga, se declara surprins si extrem de dezamagit de modul in care romanii din Marea Britanie sunt prezentati in documentarul Channel 4. in urma publicarii, de catre.

Obligatiunile pentru populatie nu vor avea costuri de subscriere. Care sunt bancile care vor vinde titlurile de stat

BCR, BRD si Raiffeisen sunt bancile selectate de Trezoreria statului pentru a intermedia oferta de obligatiuni pentru populatie, asteptata sa inceapa in prima parte a acestui an. Subscrierile nu vor fi taxate in niciun fel de banci, acestea urmand sa.

Suntem pregatiti pentru un razboi? Care sunt marile carente ale industriei farma in fata cazurilor de forta majora

Piata farmaceutica din Romania ar fi vulnerabila in fata unei stari de forta majora, cum ar fi un cutremur ori un razboi, in contextul in care mari retrageri de pe piata au favorizat dependenta tarii de importuri, arata Dragos Damian, CEO Terapia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )