Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta, despre cercetarile DNA in cazul cumnatului sau: Daca a facut ceva ilegal, va plati. Nu va asteptati sa joc o sceneta de doi bani, de genul intre familie si justitie aleg justitia

Antena3 Antena3,
Ponta, despre cercetarile DNA in cazul cumnatului sau: Daca a facut ceva ilegal, va plati. Nu va asteptati sa joc o sceneta de doi bani, de genul intre familie si justitie aleg justitia

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referitor la situatia in care se afla cumnatul sau, Iulian Hertanu, cercetat de DNA pentru deturnare de fonduri europene, ca, daca a facut ceva ilegal, atunci va. continuă pe Antena3

Ponta despre cercetari DNA in cazul cumnatului: Nu cunosc, ar fi gresit sa comentez, legea sa fie egala

Premierul Victor Ponta declara ca nu cunoaste si ca oricum ar fi gresit sa comenteze cercetarile efectuate de catre procurori fata de cumnatul sau, adaugand ca legea trebuie sa fie egala pentru toti.

Ponta: Nu comentez cazul cumnatului meu. Ma simt rau pentru ca mama mea a fost implicata

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu comenteaza cazul cumnatului sau, Iulian Hertanu, retinut de DNA. Victor Ponta a mai precizat ca se simte foarte rau pentru ca mama sa a fost implicata in acest caz, desi procurorii nu au pomenit numele ei.

FOTO. Ce spune premierul Ponta despre perchezitiile efectuate de DNA la firma cumnatului sau

Premierul Victor Ponta a comentat, pe contul sau de Twitter, perchezitiile procurororilor Directiei Nationale Anticoruptie de la firma surorii si a cumnatului sau, Iulian Hertanu. Ponta a scris ca nu comenteaza actiunile procurorilor DNA. Nu cunosc si oricum ar fi gresit sa comentez cercetarile eu cercetarile efectuate de procurori fata de cumnatul meu. legea trebuie respectata, a scris Ponta pe Twitter.

100 de Minute: Care sunt acuzatiile procurorilor, in cazul cumnatului premierului Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referitor la situatia in care se afla cumnatul sau, Iulian Hertanu, cercetat de DNA pentru deturnare de fonduri europene, ca, daca a facut ceva ilegal, atunci va .

Ce spune Victor Ponta despre dosarul cumnatului sau

Victor Ponta a declarat ca daca cumnatul lui va fi gasit vinovat de catre instanta atunci isi va ispasi pedeapsa ca un om obisnuit, inainte de sedinta Biroului Permanent.

Reactia lui Ponta dupa perchezitiile DNA la firma detinuta de sora sa: Ar fi gresit sa comentez eu cercetarile efectuate de procurori fata de cumnatul meu. Legea trebuie sa fie egala pentru toti

Premierul Victor Ponta a reactionat pe Twitter fata de actiunea DNA care efectueaza perchezitii la Exfin 2000, firma infiintata de mama premierului Ponta si detinuta de sora lui. Nu cunosc si oricum ar fi gresit sa comentez eu cercetarile efectuate de procurori fata de cumnatul meu. Legea trebuie sa fie egala pentru toti, a spus Ponta. Reamintim ca Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie si infractiuni de fraudare a fondurilor Uniunii Europene.

Ponta, despre cererile de ancheta ale PNL impotriva Guvernului

Victor Ponta a comentat, pe contul sau de Facebook, cererile Partidului Nasional Liber de infiintare a doua noi comisii parlamentare, atat la Camera Deputatilor cat si la Senat, care sa ancheteze cheltuielile din Fondul de Rezerva a GuvernuluI si cazul autostrazii Brasov - Comarnic.

Ponta, despre proiectul noului Cod Fiscal: Nu e forma finala, Guvernul nu impune nimic

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca proiectul noului Cod Fiscal si de procedura fiscala nu reprezinta forma finala, fiind discutat cu mediul de afaceri, societatea civila si contribuabili si ca Guvernul nu impune nimic, iar daca va fi adoptat, va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2016.

Victor Ponta, despre cererile de ancheta ale PNL impotriva Guvernului: Ziua si demagogia. Caragiale e depasit total!

Premierul Victor Ponta a comentat, pe pagina sa de Facebook, cererile PNL de infiintare a doua comisii parlamentare de ancheta privind cheltuielile din Fondul de Rezerva a GuvernuluI. in postarea sa, Victor Ponta.

Ce spune Victor Ponta despre relatia sa cu seful SRI Florian Coldea

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, faptul ca nu are o relatie tocmai buna cu seful interimar al Serviciului Roman de Informatii, Florian Coldea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )