Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Nu comentez cazul cumnatului meu. Ma simt rau pentru ca mama mea a fost implicata

Adevărul Adevărul,
Ponta: Nu comentez cazul cumnatului meu. Ma simt rau pentru ca mama mea a fost implicata

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu comenteaza cazul cumnatului sau, Iulian Hertanu, retinut de DNA. Victor Ponta a mai precizat ca se simte foarte rau pentru ca mama sa a fost implicata in acest caz, desi procurorii nu au pomenit numele ei. continuă pe Adevărul

Ponta despre cercetari DNA in cazul cumnatului: Nu cunosc, ar fi gresit sa comentez, legea sa fie egala

Premierul Victor Ponta declara ca nu cunoaste si ca oricum ar fi gresit sa comenteze cercetarile efectuate de catre procurori fata de cumnatul sau, adaugand ca legea trebuie sa fie egala pentru toti.

100 de Minute: Care sunt acuzatiile procurorilor, in cazul cumnatului premierului Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referitor la situatia in care se afla cumnatul sau, Iulian Hertanu, cercetat de DNA pentru deturnare de fonduri europene, ca, daca a facut ceva ilegal, atunci va .

Ponta, despre cercetarile DNA in cazul cumnatului sau: Daca a facut ceva ilegal, va plati. Nu va asteptati sa joc o sceneta de doi bani, de genul intre familie si justitie aleg justitia

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referitor la situatia in care se afla cumnatul sau, Iulian Hertanu, cercetat de DNA pentru deturnare de fonduri europene, ca, daca a facut ceva ilegal, atunci va.

Ce spune Victor Ponta despre dosarul cumnatului sau

Victor Ponta a declarat ca daca cumnatul lui va fi gasit vinovat de catre instanta atunci isi va ispasi pedeapsa ca un om obisnuit, inainte de sedinta Biroului Permanent.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )