Libnet.ro
UNICEF

17:00

100 de tone de alimente in valoare de 500.000 de lei, confiscate de Noul ANAF

Adevărul Adevărul,
100 de tone de alimente in valoare de 500.000 de lei, confiscate de Noul ANAF

Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti anunta noi actiuni intreprinse de cand procesul de reorganizare al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala a inceput. Carne, legume si peste in valoare de 500. 000 de lei au fost confiscate in cadrul unei inspectii recente, dupa ce firma nu si-a platit datoriile catre stat. continuă pe Adevărul

Tigari in valoare de peste 13.000 lei confiscate la frontiera cu Ucraina

In cadrul unor actiuni pe linia combaterii traficului ilegal cu tigari, politistii de frontiera din cadrul Sectorului PF Sarasau au descoperit si confiscat peste 1. 500 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, ce urmau a fi introduse ilegal in tara. in urma actiunilor, o persoana este cercetata pentru savarsirea infractiunii de contrabanda.

IGPR: Bunuri de 4,86 milioane lei, confiscate de la 39 de firme de morarit si panificatie

Politistii au suspendat sau oprit activitatea la 39 de unitati de morarit si panificatie, in urma neregulilor constatate pe parcursul a doua luni in domeniul operatiunilor cu produse cerealiere si de panificatie, fiind confiscate bunuri in valoare de peste 4,8 milioane de lei, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )