Libnet.ro
UNICEF

15:00

IGPR: Bunuri de 4,86 milioane lei, confiscate de la 39 de firme de morarit si panificatie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IGPR: Bunuri de 4,86 milioane lei, confiscate de la 39 de firme de morarit si panificatie

Politistii au suspendat sau oprit activitatea la 39 de unitati de morarit si panificatie, in urma neregulilor constatate pe parcursul a doua luni in domeniul operatiunilor cu produse cerealiere si de panificatie, fiind confiscate bunuri in valoare de peste 4,8 milioane de lei, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR). continuă pe Ziarul Bursa

Factura inundatiilor din septembrie: pagube de 75 milioane lei.

Potrivit datelor centralizate de Prefectura Galati, in urma inundatiilor si viiturilor din perioada 11-13 septembrie au fost inregistrate pagube de peste 75 milioane lei. Directorul executiv al prefecturii, Vasile Parlog a declarat ca prin rapoartele de evaluare s-a stabilit ca la categoria drumurilor nationale au fost inregistrate pagube de 15 milioane lei, la drumuri judetene - de aproape 3 milioane de lei, alte 10 milioane de lei reprezentand contravaloarea distrugerilor la strazi comunale, .

Lichiditate de circa 12,43 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 12,43 milioane lei circa 2,80 milioane euro).

Profitul Bancii Transilvania a scazut cu 9,5%, la 240,238 milioane lei

Banca Transilvania BT) a inregistrat, in primele noua luni ale anului, un profit net de 240,238 milioane lei, in scadere cu 9,5%, de la 265,432 milioane lei, cat era la 30 septembrie 2012, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Inspectia Muncii a aplicat amenzi in valoare de 2,7 milioane lei

Inspectia Muncii a descoperit ca 354 de persoane lucrau fara forme legale, motiv pentru care a aplicat amenzi in valoare totala de 2,7 milioane lei, ca urmare a controalelor desfasurate in perioada 21 - 25 octombrie, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Fonduri de 650 milioane lei pentru plata beneficiarilor POS CCE si POS DRU

Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, a declarat ca Guvernul Romaniei a aprobat, in cadrul and sedin and tei de ieri, alocarea de fonduri in valoare de 650 milioane lei pentru plata beneficiarilor Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POS DRU) si ai Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), conform unui comunicat de presa remis redac and tiei.

100 de tone de alimente in valoare de 500.000 de lei, confiscate de Noul ANAF

Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti anunta noi actiuni intreprinse de cand procesul de reorganizare al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala a inceput. Carne, legume si peste in valoare de 500. 000 de lei au fost confiscate in cadrul unei inspectii recente, dupa ce firma nu si-a platit datoriile catre stat.

Cinci persoane suspectate de fraude bancare de 1,5 milioane lei, ridicate in urma unor perchezitii

Cinci persoane au fost ridicate joi dimineata, in urma unor perchezitii intr-un dosar privind fraude bancare de 1,5 milioane de lei. Politistii au descins in 16 locuinte din Bucuresti, Ilfov, Ialomita si.

Banca Transilvania, profit net de 240 milioane de lei in primele 9 luni. Portofoliul de credite a crescut aproape in intregime in perioada iulie - septembrie

Banca Transilvania a inregistrat pe primele noua luni ale anului un profit brut de 284,5 milioane lei, mai mare cu 4% fata de aceeasi perioada a anului trecut. La finalul lunii septembrie, profitul net era de 240,24 milioane lei, au comunicat joi reprezentantii institutiei de credit. Sintetizate, cresterile au fost de 5% creditare, 2% active, 3% venituri operationale, 5% total resurse atrase si 1,65 milioane de clienti activi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )