Libnet.ro
UNICEF

22:15

12 motive pentru care produsele alimentare nu se vor ieftini cu 12%

Adevărul Adevărul,
12 motive pentru care produsele alimentare nu se vor ieftini cu 12%

Vestea ca de Ziua Copilului se vor ieftini produsele alimentare cu 12% a picat bine pentru toata lumea. Ar fi insa o copilarie sa credem ca lucrurile sunt atat de simple incat sa para o joaca din curtea guvernului, aplaudata de pe margine de alegatorii naivi, scrie Adevarul Financiar. continuă pe Adevărul

Utile: Masa de Paste, mai periculoasa decat cea de Craciun!; Zece motive pentru care se cearta cuplurile; 7 boli care se agraveaza primavara

Cum te taxeaza operatorii telecom fara sa stii. Orange, Vodafone si Telekom cei mai importanti operatori de telefonie mobila de la noi, ii taxeaza corespunzator pe utilizatorii recalcitranti care folosesc abuziv serviciul Relatii cu Clientii. Ce trebuie sa faci daca esti dependent de dulciuri. Disciplina unor plimbari regulate ar putea ameliora capacitatea persoanelor supraponderale de a face alegeri alimentare sanatoase si de a respecta apoi acele alegeri.

Premierul Victor Ponta, despre reducerea TVA: De la 1 iunie, toate produsele agroalimentare vor beneficia de cota de 9%. De la 1 ianuarie 2016, intentionam sa scadem TVA general la 20% (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat marti, in sedinta de Guvern, ca va aproba ordonanta de urgenta prin care absolut toate produsele agroalimentare vor beneficia de cota de 9%, informeaza B1 TV. Masura devine.

Victor Ponta: De la 1 iunie reducem TVA la 9% pentru toate produsele agroalimentare

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, in sedinta de Guvern, ca incepand cu data de 1 iunie va fi redusa TVA la 9% pentru toate produsele agroalimentare dar si toate bauturile nealcoolice. Vreau.

Radu Tudor: Devine absolut nerentabila contrabanda cu produsele alimentare de baza

Contrabada cu produse alimentare de baza devine nerentabila in conditiile reducerii TVA la 9%, a declarat Radu Tudor in editia de marti a emisiunii La Ordinea Zilei. Devine absolut nerentabila.

ANT: vacantele in Romania se vor ieftini cu peste 10% din vara, dupa reducerea TVA la alimente si pachetele turistice

Turistii romani si straini care isi vor face vacantele in Romania incepand cu aceasta vara vor cheltui cu 10% mai putin pe cazare si mese, dupa ce TVA la alimente va fi redus la 9% din iunie, masura la care se adauga si reducerea taxei la pachetele turistice, de la 1 ianuarie, potrivit Autoritatii Nationale pentru Turism ANT).

ANAF: Birocratia, procesele de partaj, lipsa de bunuri a condamnatilor, comunicarea tardiva a solutiilor - motive pentru gradul scazut de recuperare a prejudiciilor

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) spune ca recuperarea prejudiciilor decise de instante este ingreunata din mai multe motive: birocratia, procesele de partaj in care sunt implicati condamnati penal, comunicarea tarzie a deciziilor de catre unele instante, lipsa de bunuri sau bani a unor condamnati exemplul cel mai flagrant este impresarul Ioan Becali). ANAF da exemple de astfel de cauzri intr-un comunciat de presa, in care arata si faptul ca in 2014 a primit pentru executare silita 2140 de sentinte cu valoare totala a prejudiciului de 1,9 miliarde lei, din care 53% constituie un prejudiciu nerecuperabil. ANAF da detalii si despre recuperarea prejudiciului in dosarul Voiculescu - ICA, aratand ca unul dintre imobile nu poate fi valorificat pentru ca nu era inscris in Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

VIRAL: Motivul pentru care un curs de matematica a ajuns la milioane de vizualizari pe Youtube

Matthew Weathers este un altfel de profesor de matematica. Este atat de diferit incat toti studentii vor sa aiba un cadru didactic ca el. Acesta are un canal de youtube de aproape 9 ani, iar ultima inventie s-a transformat in viral pe Youtube. in ziua de 1 aprilie, cu ajutorul unui videoproiector si al unor programe de montaj multimedia a reusit sa-si pacaleasca audienta cu un montaj video cu efecte speciale ca-n filmele de la Hollywood.

VIDEO Stii cu cat vrea un parlamentar sa iasa la pensie? Calculele unui proiect misterios pentru care s-a semnat pe holuri

Cat sunt inca in putere si la putere, parlamentarii s-au gandit sa-si ia masuri suplimentare de siguranta pentru batranete.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2359 seconds )