Libnet.ro
UNICEF

11:30

12.000 de medici ar putea bloca sistemul sanitar. Ei sunt nemultumiti de modul in care sunt platite garzile si orele suplimentare (VIDEO)

B1 B1,
12.000 de medici ar putea bloca sistemul sanitar. Ei sunt nemultumiti de modul in care sunt platite garzile si orele suplimentare (VIDEO)

Medicii ar putea intra in greva. Refuzul acestora de a efectua garzi suplimentare ar putea conduce la blocarea sistemului sanitar, informeaza B1 TV. Medicii sunt nemultumiti de modul in care sunt. continuă pe B1

12.000 de medici ar putea bloca sistemul sanitar. Ei sunt nemultumiti de modul in care sunt platite garzile si orele suplimentare / Minister: Garzile facute dupa 1 august vor fi platite in baza legislatiei (VIDEO)

UPDATE: Garzile efectuate de personalul medical in afara programului de lucru vor fi facute de la 1 august pe baza unui contract de munca separat si platite in baza legislatiei actuale, anunta.

Protest urias in sistemul sanitar. Medicii ameninta cu blocarea garzilor suplimentare. Suntem obligati sa lucram foarte multe ore

Protest urias in sistemul sanitar. Medicii ar putea sa nu mai faca garzile suplimentare. Ei sunt nemultumiti pentru ca nu sunt platiti pentur aceste garzi, asa cum prevede legea. Suntem.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )