Libnet.ro
UNICEF

23:00

13 aprilie in istorie: Franta si Marea Britanie garanteaza frontierele din Balcani. Prima Constitutie a Romaniei comuniste

România Liberă România Liberă,
13 aprilie in istorie: Franta si Marea Britanie garanteaza frontierele din Balcani. Prima Constitutie a Romaniei comuniste

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 13 aprilie . continuă pe România Liberă

Dan Mihalache, propus ambasador in Marea Britanie, a primit aviz favorabil din partea Comisiilor de politica externa din Parlament

Dan Mihalache a primit aviz favorabil in Comsiiile pentru politica externa din Parlament. Seful Cancelariei Prezidentiale ar urma sa preia postul de ambasador al Romaniei in Marea Britanie,.

Studiu: romanii, a doua mare comunitate de imigranti europeni din Marea Britanie

Numarul imigrantilor romani inregistrati oficial in Marea Britanie a ajuns anul trecut la circa 223. 000, o crestere substantiala fata de anul 2011, cand erau inregistrati numai 87. 000, releva un studiu intocmit de Observatorul pentru Migratie al Universitatii Oxford.

Criza zonei euro si salariile mici incurajeaza migratia spre Marea Britanie. Cei mai multi imigranti vin din Romania si Polonia

Criza din zona euro ii impinge pe locuitorii Europei de Sud si de Est sa emigreze catre Marea Britanie. Numarul imigrantilor din Regat a crescut, in ultimii cinci ani, cu aproape 700. 000 la 3,3 milioane, noteaza BBC.

Numarul romanilor din Marea Britanie a depasit cifra de 220.000. Observatorul pentru Migratie: Motivul, salariile mici din Romania

Numarul cetatenilor din statele sudice si est-europene care lucreaza in Marea Britanie a crescut semnificativ in ultimii cinci ani. Cei mai multi dintre imigranti sunt romani si polonezi. Un.

Dan Mihalache a primit aviz pentru postul de ambasador al Romaniei in Marea Britanie

Dan Mihalache, in prezent sef al Cancelariei prezidentiale, a fost avizat luni de comisiile parlamentare reunite de politica externa pentru postul de ambasador al Romaniei in Marea Britanie, transmit surse din presa.

Stirea bizara despre Hunedoara care face furori in Marea Britanie: un leu si stapanul sau se joaca intr-o piscina

O stire bizara despre Hunedoara face furori in Marea Britanie. Un leu stapanul sau au fost inregistrati facand baie impreuna iar autorul filmarilor sustine ca au fost realizate in Hunedoara.

Ce prioritati are Dan Mihalache, ca ambasador al Romaniei in Marea Britanie

Dan Mihalache, avizat de Comisiile parlamentare reunite de politica externa pentru postul de ambasador al Romaniei in Marea Britanie, a declarat ca doreste aprofundarea parteneriatului strategic dintre cele doua state, care functioneaza excelent pe dimensiunea politica, pe armonizarea unor pozitii, pe dimensiunea strategica, militara si pe componenta serviciilor de informatii.

Basescu: Numirea lui Dan Mihalache ca ambasador in Marea Britanie este o mare eroare diplomatica

Fostul presedinte Traian Basescu considera numirea lui Dan Mihalache in functia de ambasador al Romaniei in Marea Britanie drept o mare eroare diplomatica.

Dan Mihalache, audiat azi in Parlament pentru postul de ambasador in Marea Britanie

Comisiile reunite pentru politica externa din Parlament ii vor audia, luni, pe cinci dintre cei 19 ambasadori propusi de Klaus Iohannis. Printre acestia se afla si Dan Mihalache, seful Cancelariei Prezidentiale, care a fost propus de Klaus Iohannis pentru postul de ambasador in Marea Britanie.

Horoscop zilnic, 13 aprilie 2016.Taurii sunt simpatizati si admirati de colegi

Horoscop zilnic, 13 aprilie 2016. Taurii starnesc admiratia colegilor, in timp ce Balantele sunt nemultumite de familie si de conditiile de la serviciu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )