Libnet.ro
UNICEF

23:00

in 15 ani, oamenii vor avea relatii AFECTIVE cu PC-urile noastre. Strania previziune, facuta de unul din cei mai puternici oameni ai lumii

Antena3 Antena3,
in 15 ani, oamenii vor avea relatii AFECTIVE cu PC-urile noastre. Strania previziune, facuta de unul din cei mai puternici oameni ai lumii

Inteligenta artificiala va juca un rol foarte important in viata oamenilor, mai mult decat o face astazi. Asta este opinia directorului de inginerie de la Google, care considera ca oamenii vor ajunge sa nu mai. continuă pe Antena3

in 15 ani vom avea relatii afective cu calculatoarele

Inteligenta artificiala va ajunge la nivelul celei a oamenilor pana in 2029, conferind computerelor caracterisitici umane, precum abilitatea de a spune si intelege glume, de a fi romantice si sexy, a declarat directorul de inginerie al Google, Ray Kurzweil .

Director Google: In 15 ani vom avea relatii afective cu computerele

Inteligenta artificiala va ajunge la nivelul celei a oamenilor pana in 2029, conferind computerelor caracterisitici umane, precum abilitatea de a spune si intelege glume, de a fi romantice si sexy, a declarat Ray Kurzweil, director de inginerie al Google.

in viiorul apropiat, vom putea avea relatii umane cu computerele. Acestea vor avea inteligenta emotionala

Inteligenta artificiala va ajunge la nivelul celei a oamenilor pana in 2029, este de parere directorul de inginerie al Google, Ray Kurzweil. Computerele vor avea caracterisitici umane, precum abilitatea de a spune.

Angajatori, pregatiti-va: peste 5 ani, tinerii vor sa lucreze de acasa, nu tin cont de reguli, spun ce gandesc si nu vor sta peste program

Angajatorii nu vor avea incotro si vor trebui sa se adapteze noului tip de angajat care va veni cu un comportament mult diferit fata de angajatii de astazi. Este vorba de tinerii din generatia Millenials, nascuti intre anii 1995 si 2000, care vor veni.

Opt proiecte POSDRU vor avea ca beneficiari peste 6.400 absolventi

Opt proiecte depuse in cadrul apelului POSDRU Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane) vor avea ca beneficiari peste 6. 400 de absolventi din promotia 2014, potrivit unui comunicat al Ministerului Fondurilor Europene MFE) trimis astazi redactiei.

Autorul incidentului armat din Oregon este un elev de 15 ani

Autorul incidentului armat produs marti intr-un liceu american dintr-o suburbie a orasului Portland, in vestul Statelor Unite, este un elev al institutiei, in varsta de 15 ani, care a furat arme grele din casa.

Incidentul armat din Oregon: Autorul, un elev de 15 ani care a furat armele parintilor

Politia din Oregon anunta ca zutorul incidentului armat produs marti intr-un liceu american dintr-o suburbie a orasului Portland, in vestul Statelor Unite, este un elev al institutiei, in varsta de 15 ani, care a furat arme grele din casa parintilor.

Al doilea asistent maternal condamnat pentru maltratarea copiilor: aproape 15 ani de puscarie

Fanica Gradinaru, fosta asistenta maternala acuzata ca timp de doi ani ar fi incercat sa-i omoare pe cei doi copii pe care ii avea in grija, bagandu-i cu capul in WC si scufundandu-i in cada plina cu apa, a fost condamnata definitiv. Acesta este al doilea caz de condamnare la ani grei de inchisoare pentru o mama-substitut care a supus copiii unor abuzuri de neimaginat.

Restrictii de viteza din cauza temperaturilor ridicate. Trenurile vor avea intarzieri de pana la 30 de minute

Trenurile de calatori si de marfa de pe rute din sudul, sud-estul si vestul tarii circula de marti cu restrictii de viteza, din cauza temperaturilor ridicate. Trenurile ar putea ajunge la destinatii cu.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )