Libnet.ro
UNICEF

20:30

15 martie, votata ziua oficiala a maghiarilor din Romania

Adevărul Adevărul,
15 martie, votata ziua oficiala a maghiarilor din Romania

Potrivit unei decizii luata luni in comisiile comune de administratie si drepturile omului din Senat, ziua de 15 martie a fost votata ziua oficiala a comunitatii maghiare din Romania. Potrivit proiectului de lege votat luni in comisii, ziua urmeaza sa fie una libera. continuă pe Adevărul

Bezele pentru UDMR inainte de motiune. Senatorii PSD au aprobat Ziua Maghiarilor

Ziua de 15 martie a fost votata ziua oficiala a comunitatii maghiare din Romania, potrivit unei decizii luata luni in comisiile comune de administratie si drepturile omului din Senat. Raportul comun al celor doua comisii a fost adoptat cu majoritate de voturi, existand doar trei abtineri.

CONCESII pentru UDMR!? 15 Martie, declarata Ziua maghiarilor din Romania in schimbul votului pentru motiunea de cenzura

Decizie surprinzatoare luata de catre senatori in decursul zilei de luni. Alesii au decis ca data de 15 martie sa fie declarata Ziua maghiarilor din Romania. Hotararea a fost luat chiar.

Inca doua concesii facute UDMR de PSD si ALDE: Ziua maghiarilor pe 15 martie si rediscutarea unei legi a minoritatilor

UDMR a mai primit doua concesii in negocierile cu PSD si ALDE de luni. Astfel, comisiile de administratie publica si pentru drepturile omului din Senat au dat luni raport favorabil adoptarii proiectului de lege prin care ziua de 15 martie devine Ziua Maghiarilor din Romania si va fi cel mai probabil votat de plenul Senatului marti.

15 martie, Ziua Maghiarilor in Romania

15 martie a fost declarata sarbatoarea comunitatii maghiare din Romania si va fi zi libera. Decizia a fost luata in comisiile comune de administratie si drepturile omului din Senat,scrie.

Sinteza Zilei: Abuzurile din Romania ajung la Washington

Abuzurile din Romania au ajuns la Washington! Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei, un raport prezentat de David Clark, consultant politic american, in fata Comisiei pentru.

Un copil de 12 ani din Romania a fost dat disparut in Cipru. Parintii si politia il cauta peste tot

Un baiat de 12 ani din Romania a fost dat disparut din locuinta sa din Cipru, iar politistii au pornit cautarile si se uita dupa el peste tot. Acestia au fost alertati de parintii baiatului.

Povestea cercetatoarei din Romania care descoperit un dispozitiv revolutionar pentru a ajuta pacientii cu fracturi

O cercetatoare din Romania, profesoara la Universitatea Purdue din Indiana, Statele Unite, a creat un dipozitiv medical care salveaza persoanele cu dizabilitati sau pacienti care au suferit fracturi de la.

Unde mergem in vacanta: cele mai frumoase locuri din Romania

Sezonul concediilor a inceput, asa ca e timpul sa iti faci o lista cu locurile pe care ar trebui sa le vizitezi vara asta. Nu este nevoie sa calatoresti prea departe, deoarece in Romania sunt o multime de locuri de vazut, unele cunoscute chiar si peste.

Un furnizor de soltii e-health lanseaza o aplicatie cu lista medicamentelor de pe piata din Romania

Mediately, furnizor regional de solutii e-health, anunta lansarea aplicatiei Lista Medicamentelor, un instrument dedicat specialistilor din domeniul sanatatii, care ofera acces informatii despre 7. 700 de medicamente disponibile in Romania, precum si instrumente de diagnosticare si calculatoare de dozare.

Un furnizor de solutii e-health lanseaza o aplicatie cu lista medicamentelor de pe piata din Romania

Mediately, furnizor regional de solutii e-health, anunta lansarea aplicatiei Lista Medicamentelor, un instrument dedicat specialistilor din domeniul sanatatii, care ofera acces informatii despre 7. 700 de medicamente disponibile in Romania, precum si instrumente de diagnosticare si calculatoare de dozare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )