Libnet.ro
UNICEF

10:30

Povestea cercetatoarei din Romania care descoperit un dispozitiv revolutionar pentru a ajuta pacientii cu fracturi

B1 B1,
Povestea cercetatoarei din Romania care descoperit un dispozitiv revolutionar pentru a ajuta pacientii cu fracturi

O cercetatoare din Romania, profesoara la Universitatea Purdue din Indiana, Statele Unite, a creat un dipozitiv medical care salveaza persoanele cu dizabilitati sau pacienti care au suferit fracturi de la. continuă pe B1

5 to go - prima cafenea to go din Romania care a introdus personaje pe pahare de cafea (P)

5 to go, la momentul actual cel mai mare lant de cafenele din tara, a avut ideea inovativa de a introduce pentru prima data pe piata din Romania, personaje pe paharele de cafea to go, folosind imagini pop-art, ce vin in intampinarea clientilor.

Patru francize ieftine din Romania care te pot ajuta sa ajungi propriul tau sef

Din ce in ce mai multe persoane refuza sa se mai vada in postura de angajati si viseaza la deschiderea propriilor afaceri, insa multe dintre ele se impotmolesc atunci cand vine vorba de dezvoltarea unei strategii sau crearea unui brand. O solutie.

Miele deschide al treilea magazin propriu din Romania la Constanta

Miele, companie care furnizeaza echipamente electrocasnice, deschide la Constanta al treilea magazin propriu din Romania. Investitia totala in magazinul de la Constanta s-a ridicat la 120. 000 de euro, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei de Miele.

Miele deschide la malul marii al treilea magazin propriu din Romania

Miele, producatorul de echipamente electrocasnice premium, deschide la Constanta al treilea magazin propriu din Romania. Magazinul este amplasat in centrul istoric al Constantei si expune toate categoriile de produse Miele disponibile in Romania.

Ce scrie presa internationala despre criza politica din Romania

Presa internationala scrie ca social-democratii din Romania i-au retras miercuri sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu, care a refuzat sa demisioneze, riscand astfel sa provoace o noua criza politica la patru luni dupa manifestatii fara precedent impotriva coruptiei, informeaza News. ro.

Un copil de 12 ani din Romania a fost dat disparut in Cipru. Parintii si politia il cauta peste tot

Un baiat de 12 ani din Romania a fost dat disparut din locuinta sa din Cipru, iar politistii au pornit cautarile si se uita dupa el peste tot. Acestia au fost alertati de parintii baiatului.

Secretul pe care putini il cunosc. Acestea sunt cele doua zone din Romania unde oamenii traiesc cel mai mult

Si in Romania, la fel ca in alte tari ale lumii, exista zone in care oamenii sunt foarte longevivi si se mentin activi si la varste inaintate, potrivit.

Topul celor mai vizitate muzee din UE: care sunt obiectivele din Romania care atrag cei mai multi vizitatori

European Group on Museum Statistics a publicat lista celor mai vizitate muzee din Uniunea Europeana. Peste noua milioane de persoane i-au trecut pragul anul trecut muzeului aflat in fruntea clasamentului, in timp ce turistii sunt atrasi cu precadere de trei astfel de obiective din Romania.

Piata auto din Romania a crescut de 4 ori mai mult decat cea din UE in primele 5 luni

Inmatricularile de autoturisme noi in Uniunea Europeana au crescut in intervalul ianuarie-mai cu 5,3% fata de perioada similara din 2016, la 6. 209 unitati, potrivit ACAROM, care citeaza datele ACEA.

Problemele continua. inca o jucatoare din Romania s-a retras de la turneele de pe iarba din acest sezon

Sezonul de tenis pe iarba din acest an nu este deloc propice jucatoarelor din Romania, care au probleme destul de mari.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )