Libnet.ro
UNICEF

11:00

Un copil de 12 ani din Romania a fost dat disparut in Cipru. Parintii si politia il cauta peste tot

B1 B1,
Un copil de 12 ani din Romania a fost dat disparut in Cipru. Parintii si politia il cauta peste tot

Un baiat de 12 ani din Romania a fost dat disparut din locuinta sa din Cipru, iar politistii au pornit cautarile si se uita dupa el peste tot. Acestia au fost alertati de parintii baiatului. continuă pe B1

Povestea cercetatoarei din Romania care descoperit un dispozitiv revolutionar pentru a ajuta pacientii cu fracturi

O cercetatoare din Romania, profesoara la Universitatea Purdue din Indiana, Statele Unite, a creat un dipozitiv medical care salveaza persoanele cu dizabilitati sau pacienti care au suferit fracturi de la.

Miele deschide la malul marii al treilea magazin propriu din Romania

Miele, producatorul de echipamente electrocasnice premium, deschide la Constanta al treilea magazin propriu din Romania. Magazinul este amplasat in centrul istoric al Constantei si expune toate categoriile de produse Miele disponibile in Romania.

Baiat de 12 ani, electrocutat in triajul garii Buzau. A suferit arsuri si rani din cazatura de pe vagon

Un copil de 12 ani a ajuns la spital in stare grava, cu arsuri pe 70 la suta din suprafata corpului, dupa ce s-a urcat pe un vagon care stationa in triajul de langa Gara Buzau, s-a electrocutat si a cazut de la inaltime. Arcul electric l-a aruncat la pamant, baiatul fiind preluat de urgenta de o ambulanta si transportat la UPU Buzau.

Batrana criminala care seducea barbati si ii jefuia prin hoteluri a fost condamnata la 12 ani de inchisoare. Una dintre victimele sale a decedat

Mariei Belei, de 69 de ani, din comuna suceveana Paltinoasa, a fost condamnata la 12 ani de inchisoare pentru talharie. Femeia a fost trimisa in judecata dupa ce a atras mai multi barbati din Bucuresti, Suceava si Iasi, in diverse pensiuni unde le punea diazepam in bautura si le fura tot ce aveau de valoare la ei.

Babuta criminala care seducea barbati si ii jefuia prin hoteluri a fost condamnata la 12 ani de inchisoare. Una dintre victimele sale a decedat

Mariei Belei, de 69 de ani, din comuna suceveana Paltinoasa, a fost condamnata la 12 ani de inchisoare pentru talharie. Femeia a fost trimisa in judecata dupa ce a atras mai multi barbati din Bucuresti, Suceava si Iasi, in diverse pensiuni unde le punea diazepam in bautura si le fura tot ce aveau de valoare la ei. Aceasta i-a administrat unui bucurestean sapte pastile de diazepam, victima decedand ca urmare a dozei primite.

Orasele in care au fost inregistrate cele mai multe vanzari de imobile din Romania, in primele cinci luni ale anului

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara anunta ca, in primele cinci luni ale anului 2017 au fost inregistrate, la nivel national, 234. 525 de vanzari. in luna mai 2017, nu.

Miele deschide al treilea magazin propriu din Romania la Constanta

Miele, companie care furnizeaza echipamente electrocasnice, deschide la Constanta al treilea magazin propriu din Romania. Investitia totala in magazinul de la Constanta s-a ridicat la 120. 000 de euro, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei de Miele.

5 to go - prima cafenea to go din Romania care a introdus personaje pe pahare de cafea (P)

5 to go, la momentul actual cel mai mare lant de cafenele din tara, a avut ideea inovativa de a introduce pentru prima data pe piata din Romania, personaje pe paharele de cafea to go, folosind imagini pop-art, ce vin in intampinarea clientilor.

Ce scrie presa internationala despre criza politica din Romania

Presa internationala scrie ca social-democratii din Romania i-au retras miercuri sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu, care a refuzat sa demisioneze, riscand astfel sa provoace o noua criza politica la patru luni dupa manifestatii fara precedent impotriva coruptiei, informeaza News. ro.

Cum au distrus comunistii familiile opozantilor din Romania: Exterminarea familiei Susman

Cazul familiei Susman ramane unul tipic pentru sadismul comunistilor. Au platit cu deportarea si cu ani grei de temnita pana si copiii si tinerii fara vina.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2637 seconds )