Libnet.ro
UNICEF

11:00

16 milioane de lei pentru revizuirea studiului de fezabilitate al Autostrazii Sibiu - Fagaras

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
16 milioane de lei pentru revizuirea studiului de fezabilitate al Autostrazii Sibiu - Fagaras

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca a semnat astazi contractul pentru revizuirea studiului de fezabilitate pentru Autostrada Sibiu - Fagaras, in valoare de 16,3 milioane lei. continuă pe Ziarul Bursa

Amenzi de peste 1,1 milioane lei pentru munca la negru

Peste 1. 800 de persoane care munceau fara contracte de munca au fost depistate in perioada 30 martie - 4 aprilie, fiind aplicate amenzi ce depasesc 1,1 milioane de lei. Inspectia Muncii a desfasurat in.

S-a aprobat bugetul Primariei Capitalei pe 2015. Pasajul de la Ciurel primeste 80 milioane lei, pasajul subteran de la Piata Presei - 45 milioane lei, iar largirea str. Fabrica de Glucoza - 55 milioane lei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat luni bugetul Primariei Municipiului Bucuresti pe anul 2015. Astfel, Capitala are in acest an de cheltuit 4,2 miliarde lei. Printre proiectele de investitii care primesc finantare se numara: drumul expres spre Autostrada A1 si Pasajul de la Ciurel - 80 milioane lei, Pasajul subteran de la Piata Presei Libere - 45 milioane lei, largirea Sos. Prelungirea Ghencea - 70 milioane lei si largirea str. Fabrica de Glucoza - 55 milioane lei. Pentru pasajul pietonal de la Piata Romana s-au alocat 100 milioane lei, bani dintr-un credit finantat de Banca Mondiala. Intrucat consilierii generali nu doresc realizarea acestui proiect, primarul Sorin Oprescu spune ca banii vor fi redirectionati catre alte proiecte.

Fonduri de 200 milioane de lei pentru ajutoare destinate agricultorilor

Guvernul a decis alocarea sumei de 200 de milioane de lei pentru sprijinirea agricultorilor, fonduri deblocate in acest sens, printr-un Memorandum, din bugetul de stat pentru 2015.

Guvernul aloca 200 de milioane de lei pentru sprijinirea agricultorilor

Guvernul a decis, marti, alocarea sumei de 200 de milioane de lei pentru sprijinirea agricultorilor, fonduri deblocate in acest sens, printr-un memorandum, din bugetul de stat, pentru ajutoare nationale tranzitorii in sectorul vegetal si cel zootehnic.

Mai multe biserici din Bucuresti si Catedrala Mantuirii Neamului primesc in 2015 circa 9 milioane lei din bugetul Primariei Capitalei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat din bugetul pe anul 2015 circa 9 milioane lei pentru biserici. Din aceasta suma circa 430. 000 lei vor fi alocati pentru Catedrala Mantuirii Neamului.

UTOK Fury 999 lei pentru multi cai putere [REVIEW]

Compania romaneasca UTOK a lansat, in ultima perioada, o serie de smartphone-uri cu dotari bune la preturi decente. UTOK Fury este unul dintre aceste modele si a ajuns si la noi in redactie. Piata smartphone-urilor din Romania este una foarte competitiva. Pe langa jucatorii globali precum Samsung, Apple, LG, HTC sau Sony, exista si o [] UTOK Fury 999 lei pentru multi cai putere [REVIEW] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

BCR Banca pentru Locuinte a acordat credite de peste 152 milioane lei

BCR Banca pentru Locuinte BCR BpL), participant pe piata de economisire-creditare pentru domeniul locativ, a acordat in anul 2014 credite de peste 152 milioane lei, cu 33% mai mult decat in anul anterior.

CNADNR acorda 700 milioane de lei pentru executia portiunii Suplacu de Barcau - Bors

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca a desemnat proiectantul si executantul unei portiuni din autostrada Brasov - Targu-Mures - Cluj - Oradea, valoarea ofertei castigatoare fiind de 701 milioane de lei fara TVA.

Groupama Asigurari a incheiat primul an profitabil pe piata din Romania: 13,5 milioane lei

Groupama Asigurari a anuntat, azi, ca anul trecut a fost primul an profitabil pe piata locala un profit de 13,5 milioane lei), in timp ce veniturile totale din primele brute subscrise au scazut cu 0,98%, in conditiile in care asiguratorul si-a redus voluntar expunerea pe RCA si pe segmentul de riscuri financiare, arata un comunicat emis azi de companie.

DGAF a aplicat sanctiuni de 1,287 milioane lei la Dragonul Rosu

Directia Generala Antifrauda Fiscala a initiat astazi o noua actiune de control, in incinta centrului comercial Dragonul Rosu 3, in urma careia au verificate 116 locatii si s-au aplicat 147 de sanctiuni, in valoare totala de 1,287 milioane lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )