Libnet.ro
UNICEF

19:00

164 de posturi taiate in Ministerul Tineretului si Sportului, un post de subsecretar de stat infiintat in plus

Adevărul Adevărul,
164 de posturi taiate in Ministerul Tineretului si Sportului, un post de subsecretar de stat infiintat in plus

Executivul continua reducerile de personal bugetar cu Ministerul Tineretului si Sportului, unde au fost desfiintate 31 de posturi de la nivel central si alte 133 din institutiile aflate in subordine, potrivit unei Hotarari de Guvern publicate vineri in Monitorul Oficial. insa ministerul a primit in plus un post de subsecretar de stat. continuă pe Adevărul

Concedieri in administratia publica: Ministerul Tineretului, condus de Nicolae Banicioiu, pierde 164 de posturi, dar castiga un subsecretar de stat

31 de posturi au fost taiate de la Ministerul Tineretului si Sportului si alte 133 de la institutiile aflate in subordine, potrivit unei Hotarari de Guvern publicate vineri in Monitorul Oficial. Echipa de conducere a ministerului se imbogateste insa cu un post de subsecretar de stat. Astfel, ministrul Banicioiu va fi ajutat de doi secretari de stat si doi subsecretari de stat, potrivit actului citat.

Peste 200 de posturi din Ministerul Educatiei vor fi eliminate.

Numarul maxim de posturi din Ministerul Educatiei si unitati subordonate a fost micsorat cu 233, cea mai importanta reducere, cu 163 de posturi, fiind la unitatile finantate integral de la bugetul de stat, potrivit unei hotarari de guvern publicate marti in Monitorul Oficial si citate de Mediafax. Hotararea modifica HG nr. 185/2013 privind organizarea si functionarea Ministerului Educatiei Nationale, in sensul ca numarul maxim de posturi pentru Ministerul Educatiei Nationale este acum de 548, .

Guvernul desfiinteaza 515 posturi din Ministerul Mediului si unitati din subordine

Dupa ce, in urma cu doua zile, Guvernul a taiat aproape 250 de posturi de la Ministerul Educatiei si unitati din subordinea sa, executivul si-a indreptat atentia catre Ministerul Mediului, impunand desfiintarea a 515 posturi din institutia amintita si din unitati sau departamente care functioneaza in subordinea acestui minister. Reducerile de posturi se fac in baza Ordonanta de Urgenta nr. 77/2013, adoptata de Guvernul Ponta la sfarsitul lunii iunie, care prevede desfiintare posturilor vacante din administratia centrala si locala precum si concedierea a 4% dintre angajatii din mai multe ministere, institutiile subordonate sau coordonate de acestea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )