Libnet.ro
UNICEF

08:00

Peste 200 de posturi din Ministerul Educatiei vor fi eliminate.

România Liberă România Liberă,
Peste 200 de posturi din Ministerul Educatiei vor fi eliminate.

Numarul maxim de posturi din Ministerul Educatiei si unitati subordonate a fost micsorat cu 233, cea mai importanta reducere, cu 163 de posturi, fiind la unitatile finantate integral de la bugetul de stat, potrivit unei hotarari de guvern publicate marti in Monitorul Oficial si citate de Mediafax. Hotararea modifica HG nr. 185/2013 privind organizarea si functionarea Ministerului Educatiei Nationale, in sensul ca numarul maxim de posturi pentru Ministerul Educatiei Nationale este acum de 548, . continuă pe România Liberă

Reduceri masive de posturi in Ministerul Educatiei

Numarul maxim de posturi din Ministerul Educatiei si unitati subordonate a fost micsorat cu 233. Cea mai importanta reducere, cu 163 de posturi, este la unitatile finantate integral de la bugetul de stat, potrivit unei hotarari de guvern publicata in Monitorul Oficial.

Guvernul desfiinteaza 276 de posturi de la Ministerul Educatiei

Guvernul a decis desfiintarea a 247 de posturi din Ministerul Educatiei, unitati din subordinea ministerului si de la Autoritatea Nationala pentru Calificari, si 29 de posturi din cadrul Institutului European din tara noastra, arata HotNews. ro.

Guvernul desfiinteaza 276 de posturi de la Ministerul Educatiei si unitati aflate in subordinea sa, dar si de la un institut finantat de MAE

Guvernul a decis desfiintarea a 247 de posturi din Ministerul Educatiei, unitati din subordinea ministerului si de la Autoritatea Nationale pentru Calificari dar si 29 de posturi din cadrul Institutului European din Romania, institutie finantata si prin Ministerul Afacerilor Externe. Masurile au fost luate prin doua Hotarari de Guvern publicate marti in Monitorul Oficial, nr.

Vezi cati bani primeste un olimpic roman de la Ministerul Educatiei.

Elevii romani care au obtinut locul I la o olimpiada internationala vor primi aproximativ 9. 400 lei din partea Ministerului Educatiei, precizeaza institutia intr-un comunicat remis redactiei. Citeste si Romania, prima din lume la Olimpiada Internationala de Geografie In septembrie, Ministerul Educatiei ii va premia pe elevii care au obtinut distinctii la olimpiadele si concursurile scolare internationale desfasurate in acest an, precum si pe profesorii si scolile de unde .

Guvernul a redus cu aproape 12% numarul de posturi din Institutul National de Statistica

Guvernul a redus cu aproape 12% numarul de posturi din Institutul National de Statistica. Numarul maxim de posturi al INS a fost redus de la 2. 200, la nici 1. Potrivit unei Hotarari de Guvern publicate in.

Peste 200 de creatori populari vin in week-end in Dumbrava Sibiului

Aflat la cea de-a 30-a editie, Targul Creatorilor Populari din Romania va aduce in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului, intre 9 si 11 august 2013, peste 200 de creatori populari.

Guvernul a redus cu aproape 12% numarul de posturi din Institutul National de Statistica

Numarul maxim de posturi al Institutului National de Statistica INS) a fost redus de la 2. 145 la 1. 895 o reducere de 250 de posturi, aproape 12%), potrivit unei hotarari de guvern publicate luni in Monitorul Oficial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2551 seconds )