Libnet.ro
UNICEF

07:30

Guvernul desfiinteaza 515 posturi din Ministerul Mediului si unitati din subordine

Hotnews Hotnews,
 Guvernul desfiinteaza 515 posturi din Ministerul Mediului si unitati din subordine

Dupa ce, in urma cu doua zile, Guvernul a taiat aproape 250 de posturi de la Ministerul Educatiei si unitati din subordinea sa, executivul si-a indreptat atentia catre Ministerul Mediului, impunand desfiintarea a 515 posturi din institutia amintita si din unitati sau departamente care functioneaza in subordinea acestui minister. Reducerile de posturi se fac in baza Ordonanta de Urgenta nr. 77/2013, adoptata de Guvernul Ponta la sfarsitul lunii iunie, care prevede desfiintare posturilor vacante din administratia centrala si locala precum si concedierea a 4% dintre angajatii din mai multe ministere, institutiile subordonate sau coordonate de acestea. continuă pe Hotnews

Guvernul desfiinteaza 276 de posturi de la Ministerul Educatiei si unitati aflate in subordinea sa, dar si de la un institut finantat de MAE

Guvernul a decis desfiintarea a 247 de posturi din Ministerul Educatiei, unitati din subordinea ministerului si de la Autoritatea Nationale pentru Calificari dar si 29 de posturi din cadrul Institutului European din Romania, institutie finantata si prin Ministerul Afacerilor Externe. Masurile au fost luate prin doua Hotarari de Guvern publicate marti in Monitorul Oficial, nr.

Peste 200 de posturi din Ministerul Educatiei vor fi eliminate.

Numarul maxim de posturi din Ministerul Educatiei si unitati subordonate a fost micsorat cu 233, cea mai importanta reducere, cu 163 de posturi, fiind la unitatile finantate integral de la bugetul de stat, potrivit unei hotarari de guvern publicate marti in Monitorul Oficial si citate de Mediafax. Hotararea modifica HG nr. 185/2013 privind organizarea si functionarea Ministerului Educatiei Nationale, in sensul ca numarul maxim de posturi pentru Ministerul Educatiei Nationale este acum de 548, .

Guvernul desfiinteaza 276 de posturi de la Ministerul Educatiei

Guvernul a decis desfiintarea a 247 de posturi din Ministerul Educatiei, unitati din subordinea ministerului si de la Autoritatea Nationala pentru Calificari, si 29 de posturi din cadrul Institutului European din tara noastra, arata HotNews. ro.

Peste 500 de posturi desfiintate in Ministerul Mediului si alte aproape 400 la Apele Romane.

Peste 500 de posturi vor fi desfiintate in Ministerul Mediului si Structurilor Climatice MMSC) si institutiile din subordine, in timp ce la Adiministratia Apele Romane, aflata sub autoritatea ministerului, urmeaza sa fie desfiintate alte aproape 400 de posturi, informeaza Mediafax. Potrivit Hotararii de Guvern 566/2013, publicata miercuri in Monitorul Oficial, vor fi desfiintate 515 posturi din structura centrala a MMSC, Departamentul pentru Ape, Paduri si Piscicultura si institutiile din .

Peste 500 de posturi desfiintate la Ministerul Mediului si alte circa 400 la Apele Romane

Peste 500 de posturi vor fi desfiintate in Ministerul Mediului si Structurilor Climatice MMSC) si institutiile din subordine. De asemenea, la Adiministratia Apele Romane, aflata sub autoritatea ministerului, .

Peste 500 de posturi desfiintate in Ministerul Mediului si alte aproape 400 la Apele Romane

Peste 500 de posturi vor fi desfiintate in Ministerul Mediului si Structurilor Climatice MMSC) si institutiile din subordine, in timp ce la Administratia Apele Romane, aflata sub autoritatea ministerului, urm.

Guvernul a redus cu aproape 12% numarul de posturi din Institutul National de Statistica

Guvernul a redus cu aproape 12% numarul de posturi din Institutul National de Statistica. Numarul maxim de posturi al INS a fost redus de la 2. 200, la nici 1. Potrivit unei Hotarari de Guvern publicate in.

Guvernul a redus cu aproape 12% numarul de posturi din Institutul National de Statistica

Numarul maxim de posturi al Institutului National de Statistica INS) a fost redus de la 2. 145 la 1. 895 o reducere de 250 de posturi, aproape 12%), potrivit unei hotarari de guvern publicate luni in Monitorul Oficial.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )