Libnet.ro
UNICEF

09:00

167 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu. Zeci de persoane au adus un omagiu poetului, la Cimitirul Bellu

România Liberă România Liberă,
167 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu. Zeci de persoane au adus un omagiu poetului, la Cimitirul Bellu

Zeci de persoane au mers, duminica, la Cimitirul Bellu din Capitala, unde este inmormantat poetul Mihai Eminescu. Oamnii au aprins lumanari si au depus buchet de flori, in memoria scriitorului, cu ocazia implinirii 167 de ani de la nastere. continuă pe România Liberă

IMAGINEA ZILEI, la implinirea a 167 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu: Cum arata MANUSCRISUL poeziei Luceafarul(FOTO)

Imaginea zilei are legatura cu Mihai Eminescu, in conditiile in care duminica se implinesc 167 de ani de la nasterea poetului. Cu aceasta ocazie, Agerpres a publicat o imagine de arhiva.

Scrisoarea I, de Mihai Eminescu, cu accent englezesc: Ambasada Marii Britanii la Bucuresti a marcat intr-un mod inedit implinirea a 167 de ani de la nasterea poetului (VIDEO)

Ambasada Marii Britanii a marcat, duminica, 167 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu. Astfel ambasadoul Paul Brummell a aparut pe Facebook intr-un videoclip recitand urmatorul fragment din Scrisoarea.

Igor DODON a depus flori la bustul lui Mihai EMINESCU: Ce POEZIE a ales SA RECITE presedintele moldovean la implinirea a 167 de ani de la nasterea poetului (VIDEO)

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a mers duminica dimineata, alaturi de consilierii sai, pe Aleea Clasicilor din Chisinau pentru a depune flori la bustul lui Mihai Eminescu, la implinirea a 167.

VIDEO Igor Dodon a depus flori la bustul lui Mihai Eminescu: Voi sprijini proiectele culturale si educative nu doar prin declaratii, ci si prin fapte

Presedintele Igor Dodon a depus flori duminica, 15 ianuarie, la bustul lui Mihai Eminescu din Chisinau cu prilejul implinirii a 167 de ani de la nasterea marelui poet. Seful statului anunta ca in curand va initia mai multe proiecte culturale menite sa aduca creatiile artistice din trecut mai aproape de oameni.

Igor Dodon a depus flori la bustul lui Mihai Eminescu: Voi sprijini proiectele culturale si educative nu doar prin declaratii, ci si prin fapte VIDEO

Presedintele Igor Dodon a depus flori duminica, 15 ianuarie, la bustul lui Mihai Eminescu din Chisinau cu prilejul implinirii a 167 de ani de la nasterea marelui poet. Seful statului anunta ca in curand va initia mai multe proiecte culturale menite sa aduca creatiile artistice din trecut mai aproape de oameni.

Mircea Cartarescu a castigat unul dintre cele mai importante premii nationale de poezie. Scriitorul a fost premiat la Botosani de ziua lui Eminescu

Peste 120 de scriitori din Romania s-au adunat ieri la Botosani pentru a participa la festivitatile prilejuite de aniversarea a 167 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu. Sciitorul Mircea Cartarescu a ridicat cu aceasta ocazie un premiu foarte important la nivel national.

O seara culturala Eminescu la Turnu Severin

Vineri, 13 ianuarie 2017, la implinirea a 167 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu 1850 - 2015), la Palatul Culturii Teodor Costescu din Drobeta Turnu Severin, a avut loc o serata literar-muzicala, dedicata poetului national Mihai Eminescu.

Mai potoliti-l pe Eminescu. Recital de poezie cu actorii Alina Neagu si Valentin Braniste. Ce a mai ramas din Eminescu in 2017?

Valentin Braniste si Alina Neagu au pregatit de Ziua Culturii Nationale, in ziua in care se implinesc 167 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu, un recital de poezie inedit. Valentin Braniste, cunoscut si pentru piesele originale jucate sub marca inregistrata de Teatru de Kartier, vine cu un text propriu, in care imbina ironia cu meditatia asupra operei marelui poet roman.

Actorul Ion Caramitru, despre Eminescu: Era un mascul, un razvratit, un barbat puternic, nu un lesinat (FOTO)

Actorul Ion Caramitru, despre Eminescu: Era un mascul, un razvratit, un barbat puternic, nu un lesinat Fiindca pe 15 ianuarie 2017 se implinesc 167 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu, Ion Caramitru.

Usatii si dragostea de Eminescu: Cum nu vii tu, Tepes doamne!

Renato Usatii a marcat printr-o postare pe Facebook implinirea a 167 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu, pe care-l numeste Luceafarul poeziei noastre si despre care spune ca va ramane mereu in eternitate, iar lucrarile sale sunt mereu actuale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )