Libnet.ro
UNICEF

09:30

IMAGINEA ZILEI, la implinirea a 167 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu: Cum arata MANUSCRISUL poeziei Luceafarul(FOTO)

B1 B1,
IMAGINEA ZILEI, la implinirea a 167 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu: Cum arata MANUSCRISUL poeziei Luceafarul(FOTO)

Imaginea zilei are legatura cu Mihai Eminescu, in conditiile in care duminica se implinesc 167 de ani de la nasterea poetului. Cu aceasta ocazie, Agerpres a publicat o imagine de arhiva. continuă pe B1

167 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu. Zeci de persoane au adus un omagiu poetului, la Cimitirul Bellu

Zeci de persoane au mers, duminica, la Cimitirul Bellu din Capitala, unde este inmormantat poetul Mihai Eminescu. Oamnii au aprins lumanari si au depus buchet de flori, in memoria scriitorului, cu ocazia implinirii 167 de ani de la nastere.

Scrisoarea I, de Mihai Eminescu, cu accent englezesc: Ambasada Marii Britanii la Bucuresti a marcat intr-un mod inedit implinirea a 167 de ani de la nasterea poetului (VIDEO)

Ambasada Marii Britanii a marcat, duminica, 167 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu. Astfel ambasadoul Paul Brummell a aparut pe Facebook intr-un videoclip recitand urmatorul fragment din Scrisoarea.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )