Libnet.ro
UNICEF

10:00

18 militari afgani, ucisi intr-un atac al insurgentilor talibani

România Liberă România Liberă,
18 militari afgani, ucisi intr-un atac al insurgentilor talibani

Cel putin 18 militari afgani au fost ucisi, unii prin decapitare, de insurgenti talibani, intr-un atac care a vizat o baza militara, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Optsprezece militari afgani, ucisi intr-un atac al insurgentilor talibani

Cel putin 18 militari afgani au fost ucisi, unii prin decapitare, de insurgenti talibani, intr-un atac care a vizat o baza militara, anunta surse locale citate de site-ul agentiei AP. Atacul rebel a avut loc la.

Afganistan: Cel putin 18 militari afgani au fost ucisi de insurgentii talibani, intr-un atac asupra unei baze militare

Cel putin 18 militari afgani au fost ucisi de insurgentii talibani, intr-un atac care a vizat o baza militara, potrivit unor surse locale, citate de agentia AP. Aproximativ 250 de talibani au atacat baza militara.

Cel putin 20 muncitori, ucisi intr-un atac terorist in Pakistan

Persoane inarmate au atacat sambata dimineata o tabara de muncitori in provincia pakistaneza Balucistan sud-vest) si au ucis cel putin 20 de persoane, potrivit unor oficiali, relateaza DPA in pagina electronica.

FOTO Zeci de clujeni au aprins lumanari pentru studentii crestini ucisi intr-o universitate din Kenya: Nu trebuie uitati, daca sunt mai saraci

Zeci de persoane au aprins, joi seara, lumanari in Piata Unirii din Cluj-Napoca, in memoria studentilor crestini de la o universitate din Kenya ucisi saptamana trecuta de catre teroristi.

Cel putin trei morti intr-un atac taliban care a vizat un convoi NATO in Afganistan

Un convoi militar al NATO a fost vizat de un atac sinucigas, vineri, in apropierea orasului afgan Jalalabad, atentatul provocand moartea a trei civili afgani, informeaza CNN. Atentatul cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )