Libnet.ro
UNICEF

08:00

Afganistan: Cel putin 18 militari afgani au fost ucisi de insurgentii talibani, intr-un atac asupra unei baze militare

B1 B1,
Afganistan: Cel putin 18 militari afgani au fost ucisi de insurgentii talibani, intr-un atac asupra unei baze militare

Cel putin 18 militari afgani au fost ucisi de insurgentii talibani, intr-un atac care a vizat o baza militara, potrivit unor surse locale, citate de agentia AP. Aproximativ 250 de talibani au atacat baza militara. continuă pe B1

18 militari afgani, ucisi intr-un atac al insurgentilor talibani

Cel putin 18 militari afgani au fost ucisi, unii prin decapitare, de insurgenti talibani, intr-un atac care a vizat o baza militara, relateaza Mediafax.

Optsprezece militari afgani, ucisi intr-un atac al insurgentilor talibani

Cel putin 18 militari afgani au fost ucisi, unii prin decapitare, de insurgenti talibani, intr-un atac care a vizat o baza militara, anunta surse locale citate de site-ul agentiei AP. Atacul rebel a avut loc la.

Incident armat intr-un campus Colegiului universitar Wayne din statul american Carolina de Nord: Cel putin o persoana a fost ucisa

Cel putin o persoana a fost ucisa dupa ce un barbat a deschis focul, luni, in campusul Colegiului universitar Wayne din statul american Carolina de Nord, potrivit Reuters. O persoana a fost impuscata mortal in.

Atac armat SI la ambasada Coreei de Sud din Tripoli: cel putin 2 morti

Ambasada Coreei de Sud in Tripoli, capitala Libiei, a fost atacata de un grup de islamisti parte a gruparii Stat Islamic SI) si cel putin doua persoane au fost ucise in timpul atacului armat, relateaza The Independent.

Cel putin 33 de morti, majoritatea copii, intr-un accident de autocar produs in Maroc

Cel putin 33 de persoane, majoritatea copii, au murit dupa ce un autocar a intrat in coliziune cu o cisterna, vineri, in Maroc, anunta surse citate de Reuters. Avem multe cadavre complet.

Maroc: Cel putin 33 de persoane, majoritatea copii, au murit intr-un accident de autocar

Cel putin 33 de persoane, majoritatea copii, au murit dupa ce un autocar a intrat in coliziune cu o cisterna, vineri, in Maroc, relateaza Mediafax.

Cel putin 20 muncitori, ucisi intr-un atac terorist in Pakistan

Persoane inarmate au atacat sambata dimineata o tabara de muncitori in provincia pakistaneza Balucistan sud-vest) si au ucis cel putin 20 de persoane, potrivit unor oficiali, relateaza DPA in pagina electronica.

Cel putin 15 morti si sute de raniti intr-un incendiu in Siberia. 1.000 de case au fost distruse

Cel putin 15 oameni au murit, aproximativ 500 au fost raniti, iar 1. 000 de locuinte au fost distruse intr-un incendiu de vegetatie care afecteaza 20 de sate din regiunea rusa Siberia, informeaza site-ul postului Russia Today.

Accident de autocar in Maroc soldat cu cel putin 31 de morti si 9 raniti

Cel putin 31 de persoane au murit si 9 au fost ranite vineri dimineata intr-o coliziune frontala intre un autocar, care a luat foc imediat dupa accident si un camion, in apropiere de Tan-Tan, in sudul.

Cel putin noua morti dupa scufundarea unei ambarcatiuni cu imigranti in Marea Mediterana

Cel putin noua imigranti nord-africani au murit inecati, iar alti 144 au fost salvati de autoritatile italiene dupa ce o ambarcatiune care venea din Libia s-a scufundat in Marea Mediterana, in sudul.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )