Libnet.ro
UNICEF

19:30

JO 2014: Programul sportivilor romani care vor concura duminica

Hotnews Hotnews,
 JO 2014: Programul sportivilor romani care vor concura duminica

Sportivii romani Ioan Valeriu Achiriloaie, Florin Daniel Pripici, Paul Constantin Pepene, Eva Tofalvi si Valentin Cretu vor concura, duminica, in patru discipline, la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci. continuă pe Hotnews

JO Soci: Programul sportivilor romani care vor evolua sambata

Patru sportivi romani, Timea Sara, Cornel Dumitru Puchianu, Valentin Cretu si Sorin Iulian Patea, vor concura, sambata, in patru discipline la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, informeaza Mediafax.

JO Soci 2014: Programul zilei de duminica

Duminica se vor decerna nu mai putin de opt titluri olimpice la Soci, informeaza Mediafax. Intra in material pentru a vedea programul complet al intrecerilor din data de 9 februarie 2014.

incep Jocurile Olimpice de la Soci: 3.000 de sportivi vor concura pentru 98 de medalii (VIDEO)

Rusia va deschide astazi Olimpiada de iarna de la Soci. Festivitatea incepe la 18. 14, ora Romaniei. Aproape 3. 000 de atleti se vor lupta pe 98 de medalii si au la dispozitie 16 zile pentru a le castiga. in.

Peste 2.000 de romani isi vor recupera banii depusi la CEC inainte de 1989 pentru cumpararea de masini Dacia

Camera Deputatilor a aprobat, marti 4 februarie, proiectul de lege prin care ultimii romani ramasi fara sumele depuse la CEC inainte de 1989 pentru cumpararea unui autoturism Dacia isi vor recupera banii.

JO 2014: Programul zilei de joi la Soci

Competitiile din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci debuteaza, joi, cu concursuri programate in trei discipline sportive, chiar daca ceremonia de deschidere este programata vineri. Intra in material pentru a vedea programul zilei.

Ce se va intampla in 2014. Atacurile similare celui care a compromis Yahoo se vor inmulti

La inceputul acestui an, vizitatorii Yahoo! au fost infectati prin simpla accesare a portalului, din cauza unui banner de reclama rau intentionata. Aceste exemple arata ca publicitatea rau intentionata a devenint una.

JO 2014 Soci: Camerele de hotel in care sunt cazati jurnalistii ar fi supravegheate video

Oficialii rusi au afirmat ca plangerile unor jurnalisti privind hotelurile din Soci sunt exagerate, precizand ca supravegheaza video camerele in care acestia sunt cazati, fapt care a atras insa alte proteste la nivel international privind nerespectarea intimitatii oaspetilor acelor hoteluri, informeaza Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )