Libnet.ro
UNICEF

20:00

JO 2014: Programul zilei de joi la Soci

Hotnews Hotnews,
 JO 2014: Programul zilei de joi la Soci

Competitiile din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci debuteaza, joi, cu concursuri programate in trei discipline sportive, chiar daca ceremonia de deschidere este programata vineri. Intra in material pentru a vedea programul zilei. continuă pe Hotnews

Jocuri Olimpice Soci: Programul zilei de joi.

Primele competitii din cadrul Jocurilor Olimpice de la Soci au loc chiar inainte de deschiderea oficiala. Trei discipline sportive sunt cap de afis la Soci astazi. Programul zilei de joi la JO Soci 2014: 08. 40 - Snowboard Slopestyle Masculin + Feminin) - calificari; 16. 45 - Freestyle schi acrobatic pe teren accidentat) - calificari; 17. 55 - Patinaj artistic proba pe echipe: program scurt masculin + program scurt perechi) Este pentru prima data in ultimii 30 de .

JO Soci 2014: Programul complet al competitiei

Jocurile Olimpice de iarna de la Soci se vor disputa in perioada 7-23 februarie 2014. In Rusia vor putea fi urmariti cei mai in forma sportivi ai sporturilor de iarna. Intra in material pentru a vedea programul complet al competitiei.

JO Soci 2014: O medalie la Soci este un vis frumos pentru Romania.

Romania nu este una dintre tarile obisnuite cu medalii la jocurile olimpice de iarna, cu atat mai putin daca luam in considerare investitiile inexistente in constructia de patinoare, partii de schi profesioniste sau alte facilitati care sa ii ajute pe acesti sportivi. Nici popularitatea sporturilor de iarna nu este atat de ridicata ca in alte tari. Astfel ca poate nu intamplator este faptul ca, Romania, desi are un relief format din, aproape 30%, munti, a cucerit la Jocurile Olimpice de Iarna .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )