Libnet.ro
UNICEF

18:30

Jocuri Olimpice Soci: Programul zilei de joi.

România Liberă România Liberă,
Jocuri Olimpice Soci: Programul zilei de joi.

Primele competitii din cadrul Jocurilor Olimpice de la Soci au loc chiar inainte de deschiderea oficiala. Trei discipline sportive sunt cap de afis la Soci astazi. Programul zilei de joi la JO Soci 2014: 08. 40 - Snowboard Slopestyle Masculin + Feminin) - calificari; 16. 45 - Freestyle schi acrobatic pe teren accidentat) - calificari; 17. 55 - Patinaj artistic proba pe echipe: program scurt masculin + program scurt perechi) Este pentru prima data in ultimii 30 de . continuă pe România Liberă

JO 2014: Programul zilei de joi la Soci

Competitiile din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci debuteaza, joi, cu concursuri programate in trei discipline sportive, chiar daca ceremonia de deschidere este programata vineri. Intra in material pentru a vedea programul zilei.

Jocuri Olimpice Soci: Doua sportive austriece au primit amenintari.

Comitetul Olimpic Austriac OOC) a primit o scrisoare anonima cu amenintari la adresa a doua sportive care vor participa la Jocurile Olimpice de la Soci, informeaza AFP, citand Ministerul de Interne din Austria, potrivit Mediafax. O scrisoare anonima a fost primita de OOC, iar aceasta continea amenintari la adresa a doua sportive austriece. Serviciile de securitate au inceput o ancheta, a declarat Karl-Heinz Grundbock, purtator de cuvant al Ministerului de Interne, confirmand .

JO 2014 Soci: Programul complet al sportivilor romani la Olimpiada

Timea Sara finala probei de schiatlon) va fi prima reprezentanta a Romaniei care va concura la Soci, la Jocurile Olimpice de iarna. Tara noastra va fi reprezentata de 24 de sporitivi in Rusia. Intra in material pentru a vedea programul complet al sportivilor romani la Soci.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2736 seconds )