Libnet.ro
UNICEF

16:00

2015, anul in care Romania a platit cei mai multi bani catre institutiile internationale: Am achitat imprumutul de la FMI

Antena3 Antena3,
2015, anul in care Romania a platit cei mai multi bani catre institutiile internationale: Am achitat imprumutul de la FMI

2015 este anul in care Romania a platit cei mai multi bani catre institutiile internationale. Aproape 2 miliarde de euro au fost rambursate anul acesta catre Fondul Monetar International, Banca Mondiala si. continuă pe Antena3

Radu Papoe, unul dintre cei mai bine cotati tineri tenismeni din Romania

Radu Papoe este unul dintre cei mai selectati la Nationala, dar si unul dintre cei mai talentati tineri tenismeni la categoria U13. Radu, tenismen legitimat la CS Targoviste, a fost convocat pentru selectia nationala de toamna, criteriu important pentru participarea la turneele de obiectiv ale F. pe anul 2016.

Cei mai mari consumatori de alcool din lume: locuri fruntase ocupate de Romania si de Republica Moldova

Cei mai mari consumatori de alcool din lume. Conform celui mai recent raport oferit publicitatii de Organizatia Mondiala a Sanatatii, Romania ocupa un loc, din pacate, fruntas, in topul tarilor cu cel mai mare consum de alcool pe cap de locuitor. Si cum in perioada Sarbatorilor consumul de alcool creste substantial, este necesar sa reamintim cum se prezinta Romania la nivel mondial, in aceasta privinta.

Cei mai buni sportivi buzoieni, premiati la Gala Sportului

Cei mai buni sportivi ai judetului Buzau vor fi recompensati pentru performantele obtinute si in acest an in cadrul Galei Sportului buzoian. Evenimentul, devenit deja traditie, este organizat de Directia Judeteana de Sport si Tineret si Clubul Sportiv Municipal. Gala sportului buzoian va avea loc vineri, de la ora 17, la un restaurant din municipiu.

Cei mai doriti burlaci din lume

Printul Harry al Marii Britanii se afla in fruntea clasamentului cu cei mai doriti burlaci din lume. Iata ce alti barbati celebri se afla in top si pe ce criterii au fost alesi.

RETROSPECTIVA 2015. IMAGINILE care au ULUIT internetul in acest an. Care sunt FOTOGRAFIILE distribuite si comentate de MILIOANE de oameni

Anul 2015 se apropie de final, dupa ce, in decurs de aproape 12 luni, in intreaga lume s-au intamplat lucruri fascinante, dar si tragedii inimaginabile.

Cei mai infami criminali in serie si obiceiurile lor bolnave: cadavre mancate, sex cu oameni morti si torturi odioase

Criminalii in serie au strecurat groaza si dezgust in sufletele oamenilor. Ultimii ucigasi cu sange rece din ultimul secol aveau tot metode bolnave prin care-si torturau victimele sau le batjocoreau cadavrul. Majoritatea sufereau de traume psihice din copilarie, iar cea mai mare placere erau uciderea si torturarea victimelor.

Cum previi furtul de brazi de Craciun cu ajutorul tehnologiei

Perioada sarbatorilor de Craciun reprezinta un motiv de bucurie pentru cei mai multi dintre noi, dar vanzatori de brazi si cei care se ocupa cu cresterea copacilor au de suferit. in Romania si in alte tari europene, brazii de Craciun reprezinta o industrie foarte profitabila. in Irlanda de exemplu, in fiecare an, se obtin aproximativ [].

Romania a platit in 2015 peste 1,83 miliarde euro catre FMI, UE si Banca Mondiala

Romania a platit, in acest an, peste 1,83 miliarde euro catre Fondul Monetar International, Uniunea Europeana si Banca Mondiala din imprumutul stand-by contractat in 2009.

UPDATE. Comisiile de buget-finante dezbat Legea bugetului. Scandal intre alesi, dupa ce Senatul a cerut mai multi bani pentru salarii

UPDATE sambata: Comisiile de buget-finante ale Camerei Deputatilor si Senatului dezbat, sambata si duminica, legea bugetului de stat si legea asigurarilor sociale de stat pe 2016 cu participarea ordonatorilor principali de credite. Luni va fi dat votul final asupra bugetului.

Tot mai multi moldoveni vor cetatenie romana

Tot mai multi moldoveni vor sa devina cetateni ai Romaniei, astfel programul de primire a dosarelor pentru cetatenie a fost extins. Pana la 23 decembrie, inregistrarea si depunerea dosarelor se va efectua de luni pana joi de la 08. 30 pana la 16. 30, iar vineri in intervalul de timp 08. 30, transmite IPN.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )