Libnet.ro
UNICEF

18:30

Romania a platit in 2015 peste 1,83 miliarde euro catre FMI, UE si Banca Mondiala

Adevărul Adevărul,
Romania a platit in 2015 peste 1,83 miliarde euro catre FMI, UE si Banca Mondiala

Romania a platit, in acest an, peste 1,83 miliarde euro catre Fondul Monetar International, Uniunea Europeana si Banca Mondiala din imprumutul stand-by contractat in 2009. continuă pe Adevărul

Ce sume a platit Romania catre Fondul Monetar International, Uniunea Europeana si Banca Mondiala, in 2015

Romania a platit, in 2015, peste 1,83 miliarde euro catre Fondul Monetar International FMI), Uniunea Europeana si Banca Mondiala, din imprumutul stand-by contractat in 2009. Astfel, in februarie a fost finalizata plata imprumutului FMI, care s-a ridicat la 165 milioane euro, din totalul de peste 2,49 miliarde de euro. Mai mult, tara noastra a rambursat Uniunii Europene pese 1,51 miliarde de euro, iar catre Banca Mondiala au fost platite 9,5 milioane de euro, potrivit Ministerului Finantelor Publice MFP).

20% dintre companiile din Romania au investit peste 100.000 de euro in cresterea productivitatii angajatilor

Aproximativ 20% dintre companiile din Romania au investit in acest an peste 100. 000 de euro in eficienta si cresterea productivitatii angajatilor, alte 20% dintre companii au alocat sume cuprinse intre 10. 000 euro, iar 60% au investit sub 10. 000 euro in programele speciale pentru angajati, arata datele unui studiu realizat de Centrul Fericirii.

De ce NU a fost schimbat seful ROMSILVA, judecat pentru coruptie in dosarul HREBENCIUC - prejudiciu de peste 303 milioane de euro. Raspunsul ministrului Mediului

Romania Libera a transmis, in urma cu cateva zile, doamnei ministru al Mediului, Apelor si Padurilor, Cristiana Pasca Palmer, o misiva in care ii solicitam sa ne expuna argumentele pentru care il mentine pe ADAM CRACIUNESCU pe functia de director general al RN a Padurilor ROMSILVA, in conditiile in care acesta este judecat pentru coruptie in dosarul Hrebeciuc, retrocedarea nelegala a peste 43. 000 hectare de paduri, cu prejudiciu de peste 303 milioane de euro. Raspunsul ministrului.

Loto 6/49: Report de peste 6,3 milioane euro la categoria I a jocului

Duminica, 13 decembrie 2015, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc.

Agricover a finantat investitiile agricole cu peste 1 miliard de euro

Compania Agricover a finantat, timp de 15 ani, investitiile pentru dezvoltarea fermelor si derularea lucrarilor agricole ale fermierilor cu peste 1 miliard de Euro, atat prin plasamentele directe de agri-finance, cat si prin creditele comerciale oferite de divizia agribusiness, potrivit unui comunicat al firmei.

Investitiile straine directe s-au ridicat la 2,8 miliarde de euro in primele zece luni, cu 1,2 miliarde mai mult decat in aceeasi perioada din 2014

Investitiile straine directe in Romania au crescut cu 270 de milioane de euro in octombrie si au ajuns la 2,784 miliarde de euro dupa primele zece luni din acest an, cu aproape 1,2 miliarde de euro peste nivelul consemnat in perioada ianuarie - octombrie 2014, potrivit datelor publicate de catre Banca Nationala a Romaniei BNR) si citate de Agerpres. ro.

Slovacia si un succes enorm Jaguar-Land Rover semneaza acordul pentru fabrica in care va investi 1,5 miliarde euro

Jaguar-Land Rover a semnat vineri in Slovacia acordul pentru constructia primei sale uzine in Europa Continentala, primele masini urmand sa iasa in 2018 de pe liniile de asamblare situate in apropierea orasului Nitra. Este un succes enorm pentru Slovacia, a spus premierul Robert Fico, oficial care a salutat mariajul dintre mana de lucru slovaca si ingineria britanica. Slovacia este o forta in industria auto, iar despre cum a castigat acest proiect gigantic puteti citi pe larg aici.

Cum deturneaza autoritatile de la Galati sute de mii de euro in favoarea deputatului PSD Florin Paslaru

Primaria Galati a cheltuit in 2015 peste 360. 000 de euro ca sa consolideze terenul pe care se afla vila deputatului, iar Consiliul Judetului ii sponsorizeaza lui Paslaru, prin contracte cu dedicatie fara nicio procedura de licitatie sau de selectie), televiziunea pusa in slujba partidului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )