Libnet.ro
UNICEF

20:00

21 de grupari specializate in infractiuni informatice, destructurate in primele 10 luni ale anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
21 de grupari specializate in infractiuni informatice, destructurate in primele 10 luni ale anului

Politia Romana a destructurat 21 de grupari specializate in infractiuni informatice, formate din 715 persoane, dintre care 188 au fost retinute, iar 140 au fost arestate preventiv, in primele 10 luni ale anului, informeaza un comunicat al IGPR. continuă pe Ziarul Bursa

Politia a destructurat 21 de grupari specializate in infractiuni informatice

Politia Romana a destructurat 21 de grupari specializate in infractiuni informatice, formate din 715 persoane, dintre care 188 au fost retinute, iar 140 au fost arestate preventiv, in primele 10 luni ale anului,.

Politistii romani, premiati pentru destructurarea unei grupari specializate in trafic de migranti si contrabanda

Politistii Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate a Politiei Romane au fost premiati, vineri, pentru destructurarea unei grupari specializate in trafic de migranti si contrabanda. Aceasta actiune a facut parte din operatiunea denumita SETRA, in urma careia 17 persoane au fost trimise in judecata.

Comertul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni cu 7,4%

Consumul, masurat si prin intermediul afacerilor din comertul cu amanuntul, a crescut in primele 10 luni din acest an cu 7,4% brut si cu 6,9% daca se iau in calcul si numarul de zile lucratoare si sezonalitatea, a anuntat joi Institutul National de Statistica. In luna octombrie 2015, volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a crescut fata de luna precedenta atat ca serie bruta cu 0,4% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 0,7%, mai arata datele INS.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )