Libnet.ro
UNICEF

10:30

21 iunie, ziua internationala a soarelui, yoga si hidrografiei

România Liberă România Liberă,
21 iunie, ziua internationala a soarelui, yoga si hidrografiei

Premierul indian Narendra Modi a initiat cererea de stabilire a unei zile pentru celebrarea acestei practici stravechi, in septembrie 2014, si a fost aprobata de 177 de membri ai Adunarii Generale a ONU. continuă pe România Liberă

21 iunie, declarata Ziua Internationala Yoga, terapia pentru minte si trup

La 11 decembrie 2014, Adunarea Generala a ONU a adoptat rezolutia prin care ziua de 21 iunie este declarata Ziua Internationala Yoga, potrivit site-ului www. yogaunited. org.

Solstitiul de vara: 21 iunie este cea mai lunga zi din an

Duminica are loc solstitiul de vara, iar 21 iunie este cea mai lunga zi din acest an, cu 15 ore si 32 de minute de lumina, informeaza B1 TV. Noaptea va fi cea mai scurta din acest an, de doar 8 ore si 28 de.

Horoscop zilnic, 21 iunie 2015. Fecioara nu are incredere in persoana iubita

Horoscop zilnic, 21 iunie 2015. Fecioarele au de-a face cu o persoana mai incapatanata decat ele, situatie care le pune rabdarea la incercare. Capricornii se confrunta cu probleme familiale pe care nu le pot lasa nerezolvate.

Distrugatorul american USS Laboon, asteptat incepand din 21 iunie intr-o misiune in Marea Neagra

Distrugatorul american USS Laboon DDG 58) este asteptat sa soseasca pe 21 iunie in Marea Neagra, in cadrul unei misiuni de promovare a pacii si stabilitatii in regiune. Prezenta navei Laboon in Marea Neagra are rolul de a reafirma dedicarea si angajamentul Statelor Unite fata de consolidarea parteneriatelor si capacitatilor operationale intre Statele Unite, NATO si partenerii regionali, se arata intr-un comunicat al Flotei a 6-a Americane din cadrul Fortelor Navale Americane pentru Europa-Africa.

HOROSCOP 21 iunie: Berbecii sunt norocosi. Afla care sunt previziunile pentru zodiac ta

Horoscop zilnic 21 iunie. Taurii si capricornii apeleaza la ajutorul unor persoane, iar fecioarelor si sagetatorilor le merge bine in plan financiar.

HOROSCOP 21 iunie: Berbecii sunt norocosi. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 21 iunie. Taurii si capricornii apeleaza la ajutorul unor persoane, iar fecioarelor si sagetatorilor le merge bine in plan financiar.

Extragerea LOTO din 21 iunie. Numerele castigatoare la Loto 6/49, Joker si Noroc

Duminica au avut loc noi extrageri la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report de circa 8,6 milioane lei, iar la Joker, reportul a ajuns la peste 7,7 milioane lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )