Libnet.ro
UNICEF

06:00

Solstitiul de vara: 21 iunie este cea mai lunga zi din an

B1 B1,
Solstitiul de vara: 21 iunie este cea mai lunga zi din an

Duminica are loc solstitiul de vara, iar 21 iunie este cea mai lunga zi din acest an, cu 15 ore si 32 de minute de lumina, informeaza B1 TV. Noaptea va fi cea mai scurta din acest an, de doar 8 ore si 28 de. continuă pe B1

Superstitii la solstitiul de vara. Ce vraji de dragoste se fac in cea mai lunga zi din an, cand zanele fecioare plutesc peste campii

Pe 21 iunie, la ora 19. 38 este momentul solstitiului de vara, cand longitudinea astronomica a Soarelui este de 90 si marcheaza inceputul verii astronomice, la aceasta data fiind cea mai lunga zi si cea mai scurta noapte a anului.

TUI TravelCenter/Eurolines este cea mai mare agentie de turism: cati bani face din vacantele romanilor

Tui TravelCenter/Eurolines, controlata de omul de afaceri Dragos Anastasiu, este cea mai mare agentie de turism, dupa cifra de afaceri. Compania a incheiat 2014 cu o cifra de afaceri de 66,7 milioane euro 297 mil. lei), in crestere cu 31% fata de 2013.

21 iunie, declarata Ziua Internationala Yoga, terapia pentru minte si trup

La 11 decembrie 2014, Adunarea Generala a ONU a adoptat rezolutia prin care ziua de 21 iunie este declarata Ziua Internationala Yoga, potrivit site-ului www. yogaunited. org.

De ce dragostea la varsta a treia este cea mai solida? Psihologii explica motivele pentru care bunicii iubesc mai curat decat tinerii

Varsta a treia nu inseamna disparitia definitiva a sentimentelor. in viziunea psihologilor, oamenii trecuti de varsta maturitatii au parte de o altfel de dragoste, mult mai solida, din care dispare teama infidelitatii.

Distrugatorul american USS Laboon, asteptat incepand din 21 iunie intr-o misiune in Marea Neagra

Distrugatorul american USS Laboon DDG 58) este asteptat sa soseasca pe 21 iunie in Marea Neagra, in cadrul unei misiuni de promovare a pacii si stabilitatii in regiune. Prezenta navei Laboon in Marea Neagra are rolul de a reafirma dedicarea si angajamentul Statelor Unite fata de consolidarea parteneriatelor si capacitatilor operationale intre Statele Unite, NATO si partenerii regionali, se arata intr-un comunicat al Flotei a 6-a Americane din cadrul Fortelor Navale Americane pentru Europa-Africa.

Horoscop zilnic, 21 iunie 2015. Fecioara nu are incredere in persoana iubita

Horoscop zilnic, 21 iunie 2015. Fecioarele au de-a face cu o persoana mai incapatanata decat ele, situatie care le pune rabdarea la incercare. Capricornii se confrunta cu probleme familiale pe care nu le pot lasa nerezolvate.

HOROSCOP 21 iunie: Berbecii sunt norocosi. Afla care sunt previziunile pentru zodiac ta

Horoscop zilnic 21 iunie. Taurii si capricornii apeleaza la ajutorul unor persoane, iar fecioarelor si sagetatorilor le merge bine in plan financiar.

HOROSCOP 21 iunie: Berbecii sunt norocosi. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 21 iunie. Taurii si capricornii apeleaza la ajutorul unor persoane, iar fecioarelor si sagetatorilor le merge bine in plan financiar.

Cea mai seducatoare femeie din lume! Din ce este compusa!

Cea mai seducatoare femeie din lume a imprumutat trasaturi fizice de la mai multe vedete feminine internationale. Iata cum a fost realizat portretul celei in fata careia barbatii nu pot rezista.

Cea mai mare intarire a apararii NATO de la incheierea Razboiului Rece

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a afirmat miercuri ca Alianta depune cel mai mare efort de aparare de la incheierea Razboiului Rece incoace. Stoltenberg a facut aceasta declaratie in Polonia, unde se afla pentru a asista la primul mare exervictiu al noii Forte de reactie foarte rapida a NATO, transmite AFP, citata de Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )