Libnet.ro
UNICEF

15:00

23 de localitati din Dambovita, nealimentate cu energie electrica.

România Liberă România Liberă,
23 de localitati din Dambovita, nealimentate cu energie electrica.

23 de localitati din judetul Dambovita sunt nealimentate cu energie electrica, din cauza avariilor aparute la reteaua de electricitate, provocate de ninsoare si de vantul puternic, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit reprezentantilor Electrica Distributie Muntenia Nord - SDEE Targoviste, avariile au aparut inca de sambata seara la instalatiile de medie si joasa tensiune amplasate in zona centrala si de nord a judetului, fiind mobilizate in teren 28 de echipe de lucru pentru remedierea . continuă pe România Liberă

Mai multe localitati din Vrancea sunt nealimentate cu energie electrica.

Mai multe localitati din Vrancea sunt nealimentate cu energie electrica, dupa ce liniile de inalta tensiune au cedat ca urmare a greutatii zapezii, cele 357 de sectii de votare din judet primind lanterne pentru a le folosi in cazul in care raman fara curent, transmite corespondentul MEDIAFAX. Dispeceratul Electrica a anuntat ca sunt probleme privind alimentarea cu energie electrica in orasul Panciu, dar si in comunele Sihlea si Suraia. Acum facem manevre de preluare a energiei electrice de .

24 de localitati din Hunedoara si Caras-Severin, fara energie electrica

Un numar de 18 localitati din judetul Hunedoara sunt nealimentate cu energie electrica, duminica dupa-amiaza, din cauza viscolului, in timp ce in judetul Caras-Severin sunt afectate sase localitati,.

24 de localitati din Hunedoara si Caras-Severin au ramas fara curent electric.

18 localitati din judetul Hunedoara si sase din Caras-Severin au ramas fara energie electrica, din cauza viscolului, informeaza Mediafax. In judetul Hunedoara au ramas nealimentate partial trei linii de medie tensiune si 22 de posturi de transformare sunt afectate, fiind intrerupta alimentarea cu energie electrica in localitatile Trestia, Saliste, Deleni, Almas Saliste, Cerbia, Almasel, Poganesti, Valea Godinesti, Petresti, Bradatel, Runcsor, Glodghilesti, Ohaba, Fintag, Cosesti, Hordea, .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Prahova: Aproximativ 100 de sectii FARA energie electrica, ...

Alimentarea cu energie electrica este intrerupta, duminica seara, in aproximativ 100 de sectii de votare din 26 de localitati din judetul Prahova afectate de viscol, astfel ca votarea se desfasoara la lumina lumanarilor, felinarelor sau lanternelor, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si LIVE TEXT. ALEGERI PARLAMENTARE 2012: PREZENTA la VOT pana la ora 14:00 - 20,56%. Afla unde au votat liderii partidelor si ce INCIDENTE au avut loc la sectiile de .

Bilantul negru al naturii dezlantuite: Peste 180 sectii de vot si 225 de localitati fara energie electrica

Mircea Dusa, ministrul Administratiei si Internelor, a cerut, duminica, sa fie facut un control la Electrica, dupa ce 225 de localitati si 181 de sectii de votare au ramas fara curent electric din cauza.

Teribilism adolescentin, rasplatit cu dosar penal: un pusti din Dambovita a votat

Un adolescent de 15 ani din Gaesti este cercetat penal, pentru ca ar fi votat, duminica, pentru alegerea reprezentantilor in Camera Deputatilor si Senat. HARTA ELECTORALA - Aici afli primul rezultatele la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )