Libnet.ro
UNICEF

13:00

Mai multe localitati din Vrancea sunt nealimentate cu energie electrica.

România Liberă România Liberă,
Mai multe localitati din Vrancea sunt nealimentate cu energie electrica.

Mai multe localitati din Vrancea sunt nealimentate cu energie electrica, dupa ce liniile de inalta tensiune au cedat ca urmare a greutatii zapezii, cele 357 de sectii de votare din judet primind lanterne pentru a le folosi in cazul in care raman fara curent, transmite corespondentul MEDIAFAX. Dispeceratul Electrica a anuntat ca sunt probleme privind alimentarea cu energie electrica in orasul Panciu, dar si in comunele Sihlea si Suraia. Acum facem manevre de preluare a energiei electrice de . continuă pe România Liberă

Trafic rutier ingreunat din cauza zapezii, in mai multe judete din tara

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate din cauza zapezii, sambata seara, in judetele Dolj, Gorj, Valcea, Hunedoara, Alba, Sibiu si Covasna, anunta Centrul Infotrafic al Politiei.

23 de localitati din Dambovita, nealimentate cu energie electrica.

23 de localitati din judetul Dambovita sunt nealimentate cu energie electrica, din cauza avariilor aparute la reteaua de electricitate, provocate de ninsoare si de vantul puternic, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit reprezentantilor Electrica Distributie Muntenia Nord - SDEE Targoviste, avariile au aparut inca de sambata seara la instalatiile de medie si joasa tensiune amplasate in zona centrala si de nord a judetului, fiind mobilizate in teren 28 de echipe de lucru pentru remedierea .

24 de localitati din Hunedoara si Caras-Severin, fara energie electrica

Un numar de 18 localitati din judetul Hunedoara sunt nealimentate cu energie electrica, duminica dupa-amiaza, din cauza viscolului, in timp ce in judetul Caras-Severin sunt afectate sase localitati,.

24 de localitati din Hunedoara si Caras-Severin au ramas fara curent electric.

18 localitati din judetul Hunedoara si sase din Caras-Severin au ramas fara energie electrica, din cauza viscolului, informeaza Mediafax. In judetul Hunedoara au ramas nealimentate partial trei linii de medie tensiune si 22 de posturi de transformare sunt afectate, fiind intrerupta alimentarea cu energie electrica in localitatile Trestia, Saliste, Deleni, Almas Saliste, Cerbia, Almasel, Poganesti, Valea Godinesti, Petresti, Bradatel, Runcsor, Glodghilesti, Ohaba, Fintag, Cosesti, Hordea, .

Kanye West si Jay-Z, printre artistii cu cele mai multe nominalizari la Grammy 2013.

Reprezentantii National Academy of Recording Arts and Sciences, organizatia care decerneaza premiile Grammy, au celebrat, miercuri seara diversitatea din muzica, intrucat sase artisti din genuri muzicale diferite, au primit cele mai multe nominalizari - cate sase - la premiile Grammy 2013, informeaza Mediafax. Astfel, Kanye West, Jay-Z, Frank Ocean, Dan Auerbach din grupul The Black Keys, trupa Mumford Sons si grupul fun. sunt artistii care au fost nominalizati in sase categorii, .

Cele mai multe fraude electorale au fost sesizate intr-o sectie din Brasov

Biroul Electoral Judetean Brasov a fost sesizat cu privire un membru al unei sectii prins incercand sa dea mai multe buletine de vot alegatorilor si mai multe persoane au votat pe listele suplimentare, cu toate.

Seful Politiei Romane, despre incidentele pe timpul votului: Cele mai multe au fost in Bucuresti, Buzau si Olt

Seful Politiei Romane, chestorul-sef Petre Toba, a precizat, duminica dupa-amiaza, in cadrul unei videoconferinte care a avut loc la sediul MAI, ca cele mai multe incidente inregistrate pe timpul votului au.

Mai multe avioane de tip F-16 survoleaza Cairo la joasa altitudine - AFP.

Mai multe avioane F-16 au survolat duminica orasul Cairo la joasa altitudine, transmite AFP, conform Mediafax. Un purtator de cuvant al armatei nu a putut sa fie contactat imediat de catre AFP. In urma cu cateva saptamani, avioane de tip F-16 au survolat capitala egipteana in cadrul unor exercitii militare. Avioane de vanatoare au survolat in mai multe randuri capitala la foarte joasa altitudine in ianuarie 2011, in timp ce mii de persoane reclamau plecarea presedintelui Hosni Mubarak de la .

Morsi a anulat decretul prin care isi acorda mai multe puteri

Presedintele Egiptului, Mohamed Morsi, a anulat ieri seara decretul prin care isi acorda mai multe puteri, provocand astfel o grava criza politica, a anuntat un participant la intalnirea dintre seful statului si lideri politici, potrivit AFP, informeaza HotNews. ro.

ONU sporeste securitatea pe platoul Golan, dupa mai multe incidente datorate conflictului din Siria

ONU va spori securitatea misiunii sale de observare de pe platoul Golan dupa mai multe incidente datorate conflictului din Siria, a declarat ieri liderul operatiunilor de mentinere a pacii ale ONU, Herve Ladsous, transmite AFP, conform Antena3. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )