Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cele mai multe fraude electorale au fost sesizate intr-o sectie din Brasov

Antena3 Antena3,
Cele mai multe fraude electorale au fost sesizate intr-o sectie din Brasov

Biroul Electoral Judetean Brasov a fost sesizat cu privire un membru al unei sectii prins incercand sa dea mai multe buletine de vot alegatorilor si mai multe persoane au votat pe listele suplimentare, cu toate. continuă pe Antena3

Seful Politiei Romane, despre incidentele pe timpul votului: Cele mai multe au fost in Bucuresti, Buzau si Olt

Seful Politiei Romane, chestorul-sef Petre Toba, a precizat, duminica dupa-amiaza, in cadrul unei videoconferinte care a avut loc la sediul MAI, ca cele mai multe incidente inregistrate pe timpul votului au.

Kanye West si Jay-Z, printre artistii cu cele mai multe nominalizari la Grammy 2013.

Reprezentantii National Academy of Recording Arts and Sciences, organizatia care decerneaza premiile Grammy, au celebrat, miercuri seara diversitatea din muzica, intrucat sase artisti din genuri muzicale diferite, au primit cele mai multe nominalizari - cate sase - la premiile Grammy 2013, informeaza Mediafax. Astfel, Kanye West, Jay-Z, Frank Ocean, Dan Auerbach din grupul The Black Keys, trupa Mumford Sons si grupul fun. sunt artistii care au fost nominalizati in sase categorii, .

Razvan Rat este jucatorul roman cu cele mai multe meciuri in cupele europene, depasindu-l pe Hagi

Fundasul Razvan Rat, de la Sahtior Donetk, a devenit jucatorul roman cu cele mai multe meciuri in cupele europene - 96, anunta Comisia de Statistica si Istorie a Federatiei Romane de Fotbal. Rat l-a depasit pe Gheorghe Hagi, care detinea recordul din 1999 95 de jocuri), cu ocazia meciului dintre Sahtior si Juventus Torino 0-1), disputat miercuri seara, in Liga Campionilor, potrivit Agerpres.

Razvan Rat devine jucatorul roman cu cele mai multe meciuri in cupele europene, depasindu-l pe Hagi

Fundasul echipei Sahtior Donetk Razvan Rat a devenit jucatorul roman cu cele mai multe meciuri in cupele europene - 96, anunta Comisia de Statistica si Istorie a Federatiei Romane de Fotbal. Rat l-a depasit pe Gheorghe Hagi, care detinea recordul din 1999 95 de jocuri), cu ocazia meciului dintre Sahtior si Juventus Torino 0-1), disputat miercuri seara, in Liga Campionilor.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. MAI: 41 de contraventii inregistrate pana la ora 17:00, cele mai ...

Un numar de 370 de sesizari privind scrutinul electoral de duminica, respectiv 183 in mediul urban si 187 in rural, au fost primite, pana la ora 17. 00, de reprezentantii MAI, 41 dintre acestea fiind pentru contraventii, cele mai multe in judetele Dambovita si Gorj, informeaza MAI, potrivit Mediafax. Citeste si LIVE TEXT. ALEGERI PARLAMENTARE 2012: PREZENTA la VOT pana la ora 14:00 - 20,56%. Afla unde au votat liderii partidelor si ce INCIDENTE au avut .

MAI: Cele mai multe sesizari privind posibile incalcari ale legii la alegerile parlamentare au fost facute in municipiul Bucuresti si in judetele Buzau si Olt

Ministerul Administratiei si Internelor a informat, duminica, in ziua alegerilor parlamentare, ca s-au sesizat un total de 66 de contraventii si ca pentru doua dintre acestea s-au si aplicat amenzi. Au fost.

Campionatul European din 2020 se va desfasura in mai multe tari

Initial, a fost doar de zvon. De joi, a devenit oficial. Comitetul Executiv al UEFA a decis ca editia din 2020 a Campionatului European sa nu se mai desfasoare intr-o singura tara, ci in mai multe. Orasele.

Mai multe localitati din Vrancea sunt nealimentate cu energie electrica.

Mai multe localitati din Vrancea sunt nealimentate cu energie electrica, dupa ce liniile de inalta tensiune au cedat ca urmare a greutatii zapezii, cele 357 de sectii de votare din judet primind lanterne pentru a le folosi in cazul in care raman fara curent, transmite corespondentul MEDIAFAX. Dispeceratul Electrica a anuntat ca sunt probleme privind alimentarea cu energie electrica in orasul Panciu, dar si in comunele Sihlea si Suraia. Acum facem manevre de preluare a energiei electrice de .

Agentia 23 a creat cele mai bune spoturi TV ale anului 2012

In cadrul galei Art Director's Club Awards, trofeul de aur pentru cele mai bune spoturi TV ale anului a fost acordat de catre un juriu de 15 directori de creatie romani, arata un comunicat de presa.

Mai multe avioane de tip F-16 survoleaza Cairo la joasa altitudine - AFP.

Mai multe avioane F-16 au survolat duminica orasul Cairo la joasa altitudine, transmite AFP, conform Mediafax. Un purtator de cuvant al armatei nu a putut sa fie contactat imediat de catre AFP. In urma cu cateva saptamani, avioane de tip F-16 au survolat capitala egipteana in cadrul unor exercitii militare. Avioane de vanatoare au survolat in mai multe randuri capitala la foarte joasa altitudine in ianuarie 2011, in timp ce mii de persoane reclamau plecarea presedintelui Hosni Mubarak de la .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )