Libnet.ro
UNICEF

15:00

Mai multe avioane de tip F-16 survoleaza Cairo la joasa altitudine - AFP.

România Liberă România Liberă,
Mai multe avioane de tip F-16 survoleaza Cairo la joasa altitudine - AFP.

Mai multe avioane F-16 au survolat duminica orasul Cairo la joasa altitudine, transmite AFP, conform Mediafax. Un purtator de cuvant al armatei nu a putut sa fie contactat imediat de catre AFP. In urma cu cateva saptamani, avioane de tip F-16 au survolat capitala egipteana in cadrul unor exercitii militare. Avioane de vanatoare au survolat in mai multe randuri capitala la foarte joasa altitudine in ianuarie 2011, in timp ce mii de persoane reclamau plecarea presedintelui Hosni Mubarak de la . continuă pe România Liberă

Cartela SIM pentru mai multe numere de telefon, lansata anul viitor pe piata romaneasca

Romanii nu vor mai fi nevoiti sa poarte dupa ei mai multe telefoane mobile. De anul viitor vom putea avea o singura cartela SIM pentru mai multe numere de telefon. Tot de la anul, unui numar de telefon ii vor putea fi.

Cele mai multe fraude electorale au fost sesizate intr-o sectie din Brasov

Biroul Electoral Judetean Brasov a fost sesizat cu privire un membru al unei sectii prins incercand sa dea mai multe buletine de vot alegatorilor si mai multe persoane au votat pe listele suplimentare, cu toate.

Seful Politiei Romane, despre incidentele pe timpul votului: Cele mai multe au fost in Bucuresti, Buzau si Olt

Seful Politiei Romane, chestorul-sef Petre Toba, a precizat, duminica dupa-amiaza, in cadrul unei videoconferinte care a avut loc la sediul MAI, ca cele mai multe incidente inregistrate pe timpul votului au.

Mai multe localitati din Vrancea sunt nealimentate cu energie electrica.

Mai multe localitati din Vrancea sunt nealimentate cu energie electrica, dupa ce liniile de inalta tensiune au cedat ca urmare a greutatii zapezii, cele 357 de sectii de votare din judet primind lanterne pentru a le folosi in cazul in care raman fara curent, transmite corespondentul MEDIAFAX. Dispeceratul Electrica a anuntat ca sunt probleme privind alimentarea cu energie electrica in orasul Panciu, dar si in comunele Sihlea si Suraia. Acum facem manevre de preluare a energiei electrice de .

Morsi a anulat decretul prin care isi acorda mai multe puteri

Presedintele Egiptului, Mohamed Morsi, a anulat ieri seara decretul prin care isi acorda mai multe puteri, provocand astfel o grava criza politica, a anuntat un participant la intalnirea dintre seful statului si lideri politici, potrivit AFP, informeaza HotNews. ro.

ONU sporeste securitatea pe platoul Golan, dupa mai multe incidente datorate conflictului din Siria

ONU va spori securitatea misiunii sale de observare de pe platoul Golan dupa mai multe incidente datorate conflictului din Siria, a declarat ieri liderul operatiunilor de mentinere a pacii ale ONU, Herve Ladsous, transmite AFP, conform Antena3. ro.

ONU sporeste securitatea pe platoul Golan, dupa mai multe incidente datorate conflictului din Siria

ONU va spori securitatea misiunii sale de observare de pe platoul Golan dupa mai multe incidente datorate conflictului din Siria, a declarat vineri liderul operatiunilor de mentinere a pacii ale ONU, Herve Ladsous,.

Campionatul European din 2020 se va desfasura in mai multe tari

Initial, a fost doar de zvon. De joi, a devenit oficial. Comitetul Executiv al UEFA a decis ca editia din 2020 a Campionatului European sa nu se mai desfasoare intr-o singura tara, ci in mai multe. Orasele.

Campionatul European din 2020 se va desfasura in mai multe tari

Comitetul Executiv al UEFA a decis, joi, ca editia Campionatului European din 2020 sa aiba loc in mai multe tari, a anuntat secretarul general Gianni Infantino, scrie AFP. Un Euro pentru Europa. Campionatul.

EURO 2020 se va desfasura in mai multe tari - a decis UEFA

Comitetul Executiv al UEFA a optat, joi, pentru un Campionat European 2020 ce se va disputa in orase din mai multe tari europene, a anuntat secretarul general al forului, Gianni Infantino, citat de AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )