Libnet.ro
UNICEF

15:00

Morsi a anulat decretul prin care isi acorda mai multe puteri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Morsi a anulat decretul prin care isi acorda mai multe puteri

Presedintele Egiptului, Mohamed Morsi, a anulat ieri seara decretul prin care isi acorda mai multe puteri, provocand astfel o grava criza politica, a anuntat un participant la intalnirea dintre seful statului si lideri politici, potrivit AFP, informeaza HotNews. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele egiptean Mohamed Morsi a anulat decretul prin care isi acorda puteri sporite

Presedintele egiptean Mohamed Morsi a anulat, sambata seara, decretul prin care si-a acordat puteri sporite, relateaza AFP. Acest decret a provocat o grava criza politica in Egipt, in ultimele saptamani.

Egipt: Presedintele Mohamed Morsi a anulat controversatul decret prin care isi extindea prerogativele, in urma amplelor proteste

Presedintele Egiptului, Mohamed Morsi, a anulat sambata seara decretul prin care isi acorda mai multe puteri, provocand astfel o grava criza politica, a anuntat un participant la intalnirea dintre seful statului si lideri politici, potrivit AFP.

Mohamed Morsi solicita modificarea decretului care ii acorda puteri sporite

Presedintele egiptean Mohamed Morsi a cerut modificarea decretului care ii acorda puteri sporite, tinta unei intense miscari de protest de peste doua saptamani, a anuntat sambata premierul Hisham Qandil,.

Morsi se face ca renunta.

Presedintele egiptean a anuntat in noaptea de sambata spre duminica anularea decretului prin care isi arogase puteri exceptionale, dar a mentinut referendumul asupra controversatului proiect de Constitutie. Masura nu multumeste protestatarii care resping acest proiect dorit de islamisti, iar opozitia s-a reunit ieri pentru a decide politica de urmat. Mohammed Morsi incearca sa calmeze revolta populara prin concesii de ultima ora. Decretul din 22 noiembrie prin care si-a conferit puteri .

Singura modalitate prin care poti sa-i faci fata vietii este sa ai inima deschisa. Brazilia si-a pierdut unul dintre genii

Mai devreme sau mai tarziu, cu totii ne intrebam ce lasam in urma noastra cand plecam de pe aceasta lume. Arhitectul brazilian Oscar Niemeyer a lasat in urma sa unele dintre cele mai celebre cladiri ale.

Faze Tari: Cel mai ghinionist puscarias din toate timpurile! A ramas blocat in gaura prin care vroia sa evadeze; Se pregatesc de moarte! Terapia cu cosciugul ii ajuta pe ucraineni sa se invete cu viata de apoi; Terifiant! Dupa 50 de orgasme dintr-un foc,

Incredibil, dar adevarat! Au invatat cainii sa conduca. Un grup care se ocupa de ocrotirea animalelor din Noua Zeelanda a invatat, timp de 8 saptamani, 3 caini de la un. Femeile singure au sansa lor la o mangaiere! In Japonia se pot inchiria iubiti cu ora. Si japonezele se simt singure cateodata. In ajutorul acestora vine o firma ce le ofera.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2047 seconds )