Libnet.ro
UNICEF

19:00

26 de persoane si-au pierdut viata dupa ce masina in care se aflau a fost luata de o viitura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
26 de persoane si-au pierdut viata dupa ce masina in care se aflau a fost luata de o viitura

Un numar de 26 de invitati la o nunta din Pakistan, in principal copii, si-au pierdut viata astazi dupa ce vehiculul in care se aflau a fost luata de o viitura provocata de caderile abundente de precipitatii, au anuntat autoritatile, relateaza AF. continuă pe Ziarul Bursa

Tragedie la nunta: 26 de invitati si-au pierdut viata, dupa ce masina in care se aflau a fost luata de ape

Nu mai putin de 26 de invitati la o nunta din Pakistan si-au pierdut viata, sambata, dupa ce vehiculul in care se aflau a fost luat de o viitura, au anuntat autoritatile, relateaza AFP, potrivit.

16 persoane si-au pierdut viata dupa ce un balon cu aer cald s-a prabusit in Texas

Autoritatile americane au anuntat ca nu exista supravietuitori in urma prabusirii unui balon cu aer cald in statul Texas, la doar 50 de kilometri de localitatea Austin. Potrivit primelor informatii, la bordul balonului cu aer cald, care a luat foc in aer, se aflau 16 persoane cu varste de peste 20 de ani, scriu RT si Reuters.

Aproape 50 de persoane au murit in Siria dupa un dublu atentat revendicat de Stat Islamic

Aproape 50 de persoane si-au pierdut viata in urma a doua atacuri cu bomba revendicate de reteaua terorista Stat Islamic, care au avut loc in Siria, in apropierea frontierei cu Turcia, informeaza site-ul agentiei Reuters.

VIDEO 16 persoane au murit dupa ce un balon cu aer cald s-a prabusit in Texas

Autoritatile americane au anuntat ca nu exista supravietuitori in urma prabusirii unui balon cu aer cald in statul Texas, la doar 50 de kilometri de localitatea Austin. Potrivit primelor informatii, la bordul balonului cu aer cald, care a luat foc in aer, se aflau 16 persoane cu varste de peste 20 de ani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )