Libnet.ro
UNICEF

10:00

273 de pacienti de la Spitalul de Urgenta din Arad nu pot vota, pentru ca angajatii au cerut tarziu urna mobila

România Liberă România Liberă,
273 de pacienti de la Spitalul de Urgenta din Arad nu pot vota, pentru ca angajatii au cerut tarziu urna mobila

273 de pacienti internati la Spitalul de Urgenta Arad nu pot vota, duminica, desi cerusera urna mobila, pentru ca angajatii unitatii medicale au depus cererea la BEJ dupa termenul limita stabilit, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

BEC: Studentii din Regie pot vota la orice sectie din Bucuresti. Votul, posibil daca tinerii nu au domiciliul in Capitala

Studentii din Complexul Regie-Grozavesti pot sa voteze la orice sectie de votare din Capitala a anuntat purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet. Reprezentantul BEC precizeaza ca votul este posibil daca.

Romanii din diaspora pot vota la 294 de sectii; primii voteaza cei din Noua Zeelanda

Ministerul de Externa a trimis 600. 000 de buletine de vot pentru cele 294 de sectii de votare din strainatate, pentru cei trei milioane de romani care traiesc in afara tarii.

GALERIE FOTO. Unde pot vota romanii din strainatate

Cetatenii romani cu domiciliul in strainatate, care in ziua votarii se afla in Romania, pot vota la orice sectie de votare din tara. Acestia vor fi inscrisi pe tabele electorale si inaintea votului vor da o declaratie pe propria raspundere ca nu au mai votat si nu vor mai vota la respectivul tur de scrutin. Pentru a putea pune stampila pe candidatul preferat, trebuie sa aiba pasaportul cu mentionarea tarii de domiciliu.

Muhulet: Studentii din Regie care nu au domiciliul in Capitala pot vota la orice sectie din Bucuresti

Dupa relatarile din presa privind aglomeratia la o sectie din apropierea campusului universitar Regie--Grozavesti, purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet, a declarat ca cetatenii care nu au domiciliul in localitatea in care se afla in ziua votarii pot vota la orice sectie de votare de pe raza respectivei localitati.

MAI: 527 de romani implinesc astazi 18 ani si pot vota

Un numar de 527 de romani au implinit 18 ani duminica, in ziua primului tur al alegerilor prezidentiale, si pot vota, a anuntat purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne MAI), Monica Dajbog,.

MAI: 527 de romani implinesc astazi 18 ani si pot vota

Un numar de 527 de romani au implinit 18 ani duminica, in ziua primului tur al alegerilor prezidentiale, si pot vota, a anuntat purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne MAI), Monica Dajbog,.

Ministerul de Interne, masuri inainte de alegeri prezidentiale: Alegatorii pot vota la orice sectie de votare din tara

Ministrul Afacerilor Interne a anuntat ultimele pregatiri inainte de alegerile prezidentiale. Gabriel Oprea a aratat ca romanii pot vota din orice localitate, atata timp cat semneaza o declaratie pe propie.

FOTO: ALEGERI PREZIDENTIALE 2014:430 de persoane internate in Spitalul de Urgenta Galati si-au exprimat dreptul constitutional de a vota

Urna de vot mobila a fost la dispozitia votantilor. La Spitalul de Urgenta din Galati au solicitat sa voteze 430 de persoane. Conducerea unitatii medicale a amplasat cabinele in salile de mese ale sectiilor spitalicesti, iar pentru cei nedeplasabili, urna a fost adusa la patul bolnavilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE. Sute de pacienti internati in spitalele bucurestene vor vota la urne mobile

Sute de pacienti internati in spitalele din Capitala vor vota, duminica, la urnele mobile ce vor fi aduse in unitatile sanitare, in urma solicitarilor formulate de acestia, care sunt centralizate si inaintate, sambata seara, sectiilor de votare.

Scandal major la vot: In majoritatea sectiilor de votare din Bucuresti, alegatorii din alte orase nu mai pot vota deoarece s-au terminat formularele tipizate. Laura Stefan: A impiedica un om sa voteze este o infractiune / Prefectul Capitalei: Nu am nimic

UPDATE In majoritatea sectiilor de votare din Bucuresti nu mai sunt copii ale declaratiilor pe proprie raspundere, pe care cetatenii care nu sunt din Capitala, dar care vor sa voteze aici, trebuie sa le completeze pentru a-si putea exercita dreptul la vot, a declarat pentru HotNews. ro juristul Laura Stefan, expert anticoruptie. Potrivit acesteia, presedintii din sectiile de votare nu le dau oamenilor voie sa scrie de mana aceste declaratii pe propria raspundere. A impiedica un om sa voteze este o infractiune, a avertizat Laura Stefan. Contactat de HotNews. ro, purtatorul de cuvant al Biroului Electoral Central, Marian Muhulet, a afirmat ca prefectura a anuntat ca a luat masuri pentru a distribui aceste declaratii peste tot unde este nevoie. In ceea ce priveste scrierea de mana a acestor declaratii, reprezentantul BEC a sustinut ca legea nu prevede asa ceva, refuzand sa spuna daca in opinia BEC asa ceva este ilegal. Contactat de HotNews. ro, prefectul Paul Nicolae Petrovan a declarat: o sa dea Ministerul un comunicat, nu am nimic de comunicat, si a inchis telefonul reporterului HotNews. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2135 seconds )