Libnet.ro
UNICEF

01:05

30 de copii romani au fost SALVATI din mainile traficantilor de carne vie, in cea mai mare operatiune transfrontaliera din istorie

Antena3 Antena3,
30 de copii romani au fost SALVATI din mainile traficantilor de carne vie, in cea mai mare operatiune transfrontaliera din istorie

Treizeci de copii romani au fost salvati de politisti din mainile traficantilor de carne vie, in cea mai ampla operatiune din istorie impotriva crimei organizate. Este vorba despre o operatiune Europol in 34. continuă pe Antena3

Peste 1.000 de persoane arestate de Europol. 30 de copii romani au fost salvati in cadrul operatiunii impotriva crimei organizate

Europol a arestat peste 1. 000 de persoane si a salvat 30 de copii romani de la traficantii de persoane, intr-un raid care a durat noua zile. Operatiunea a fost numita de directorul Europol cel mai mare atac asupra crimei organizate pe care l-am vazut in Europa.

Operatiune de amploare a Europol: Peste 1.000 de arestari si 30 de copii romani salvati dintr-o retea de trafic de persoane

Peste 1. 000 de arestari au fost realizate in Europa si 30 de copii romani au fost salvati dintr-o retea de trafic de persoane, intr-o operatiune fara precedent care a vizat diverse sectoare ale crimei.

Operatiune de amploare a Europol. 30 de copii romani salvati si peste 1.000 de arestari

Este vorba de cel mai important atac coordonat organizat vreodata in Europa impotriva crimei organizate, a declarat, la Haga, directorul Europol, Rob Wainwright. Cele 28 de tari din Uniunea Europeana, precum si Norvegia, SUA, Australia, Elvetia, Serbia si Columbia au participat la actiune, coordonata de Europol.

150.000 de romani mor anual din cauza bolilor cardiovasculare

La fiecare 30 de minute, un roman face infarct miocardic si 150. 000 de romani mor anual din cauza bolilor cardiovasculare, relateaza Mediafax. in fiecare an, aproximativ 150. 000 de romani mor din cauza bolilor.

inca 22 de romani au fost repatriati din Siria

Un grup de 22 de cetateni romani a fost repatriat marti din Siria, actiunea fiind derulata de Ambasada Romaniei de la Damasc si Ministerul Afacerilor Externe. De la izbucnirea razboiului civil din Siria, in martie 2011, autoritatile romane au repatriat 582 de romani din zona de conflict.

Doi romani care plecau din tara cu 20.300 de dolari peste limita legala, prinsi pe Otopeni

Doi romani care plecau din tara, pe ruta Bucuresti - Qatar - China, cu 20. 300 de dolari nedeclarati, in plus fata de limita legala de 10. 000 de euro, au fost amendati de vamesii Aeroportului Otopeni, care.

Doi romani care plecau din tara cu 20.300 de dolari peste limita legala, prinsi pe Otopeni

Doi romani care intentionau sa plece din tara, pe ruta Bucuresti - Qatar - China, cu 20. 300 de dolari nedeclarati, in plus fata de limita legala de 10. 000 de euro, au fost amendati de vamesii Aeroportului.

Stanoevici: Faptul ca eu am cerut liste cu romanii plecati in strainatate a fost scos din context

Ministrul delegat Bogdan Stanoevici a declarat ca nu a cerut preotilor liste cu romanii din strainatate, ci estimari, intrucat acestia ii cunosc pe oamenii care vin la biserica, stiu care lucreaza oficial si care la negru, subliniind ca aceste estimari.

Ovidiu Raetchi a fost exclus din Partidul Conservator

Biroul Executiv Central al Partidului Conservator a decis astazi, cu o singura abtinere, excluderea deputatului Ovidiu Alexandru Raetchi din formatiunea politica, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )