Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca 22 de romani au fost repatriati din Siria

Adevărul Adevărul,
inca 22 de romani au fost repatriati din Siria

Un grup de 22 de cetateni romani a fost repatriat marti din Siria, actiunea fiind derulata de Ambasada Romaniei de la Damasc si Ministerul Afacerilor Externe. De la izbucnirea razboiului civil din Siria, in martie 2011, autoritatile romane au repatriat 582 de romani din zona de conflict. continuă pe Adevărul

ONU: 100.000 de kurzi din Siria au fugit in Turcia

Avansul extremistilor din cadrul gruparii Stat Islamic SI) in nord-estul Siriei, determinat aproximativ 100. 000 de kurzi din Siria sa fuga in Turcia in ultimele zile, a anuntat luni inaltul Comisariat ONU pentru Refugiati UNHCR).

NATO nu a fost implicata in loviturile aeriene asupra pozitiilor gruparii Stat Islamic din Siria

NATO a anuntat, marti, ca nu a fost implicata in loviturile aeriene desfasurate in cursul diminetii asupra pozitiilor din Siria ale gruparii jihadiste Stat Islamic, informeaza agentia Reuters, citata de.

ONU: 100.000 de kurzi au fugit din Siria in Turcia in ultimele zile

In jur de 100. 000 de kurzi au parasit in ultimele zile Siria si au trecut granita in Turcia, fugind de avansul jihadistilor Statului Islamic in nordul tarii, a anuntat luni Inaltul Comisar ONU pentru refugiati HCR), potrivit AFP.

Comisia Europeana, printre tintele posibile ale jihadistilor care se intorc din Siria

Comisia Europeana figureaza printre tintele posibile ale jihadistilor care se intorc din Siria, a anuntat ieri radioteleviziunea publica olandeza NOS, citata de AFP.

ONU: Aproximativ 70.000 de kurzi din Siria s-au refugiat in Turcia, in ultimele zile

Aproximativ 70. 000 de kurzi din Siria s-au refugiat, incepand de vineri, in Turcia, din cauza operatiunilor grupului terorist Stat Islamic, anunta inaltul Comisariat ONU pentru Refugiati UNHCR), citat de.

30 de copii romani au fost SALVATI din mainile traficantilor de carne vie, in cea mai mare operatiune transfrontaliera din istorie

Treizeci de copii romani au fost salvati de politisti din mainile traficantilor de carne vie, in cea mai ampla operatiune din istorie impotriva crimei organizate. Este vorba despre o operatiune Europol in 34.

Doi romani care plecau din tara cu 20.300 de dolari peste limita legala, prinsi pe Otopeni

Doi romani care plecau din tara, pe ruta Bucuresti - Qatar - China, cu 20. 300 de dolari nedeclarati, in plus fata de limita legala de 10. 000 de euro, au fost amendati de vamesii Aeroportului Otopeni, care.

150.000 de romani mor anual din cauza bolilor cardiovasculare

La fiecare 30 de minute, un roman face infarct miocardic si 150. 000 de romani mor anual din cauza bolilor cardiovasculare, relateaza Mediafax. in fiecare an, aproximativ 150. 000 de romani mor din cauza bolilor.

UPDATE: Pozitile gruparii Stat Islamic din Siria au fost bombardate de armata americana

Primele raiduri aeriene comune ale SUA si statelor partenere impotriva unor pozitii ale gruparii jihadiste Stat Islamic SI) au avut loc in Siria, a anuntat luni Pentagonul.

Pozitile gruparii Stat Islamic din Siria au fost bombardate de armata americana

Primele raiduri aeriene comune ale SUA si statelor partenere impotriva unor pozitii ale gruparii jihadiste Stat Islamic SI) au avut loc in Siria, a anuntat luni Pentagonul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )