Libnet.ro
UNICEF

01:05

300 tone de material antiderapant au fost imprastiate pe strazile din Targu Jiu la prima ninsoare

Adevărul Adevărul,
300 tone de material antiderapant au fost imprastiate pe strazile din Targu Jiu la prima ninsoare

O cantitate de aproximativ 300 de tone de material antiderapant a fost folosita deja dupa primna ninsoare pentru curatarea strazilor din municipiul Targu Jiu. continuă pe Adevărul

PMB: Peste 200 de utilaje intervin cu material antiderapant in Capitala

Operatorii de salubrizare din Capitala intervin in acest moment cu 210 utilaje de deszapezire, atat pe strazile principale, cat si pe cele secundare, prin aplicarea de tratamente cu material antiderapant, dar si prin pluguire, informeaza Primaria Municipiului Bucuresti PMB).

Primaria Capitalei foloseste 267 de utilaje care imprastie material antiderapant

Peste 260 de utilaje de deszapezire vor actiona in noaptea de luni spre marti pentru a imprastia material antiderapant pe arterele principale ale Bucurestiului, dar si in rampe, pante poduri si pasaje astfel incat sa nu se formeze gheata, se arata intr-un comunicat al Primariei Generale.

Peste 200 de utilaje intervin cu material antiderapant in Capitala

Peste 200 de utilaje intervin cu material antiderapant in Bucuresti si cu plugurile pentru indepartarea zapezii acolo unde situatia o impune, potrivit unui comunicat al Primariei Capitalei remis sambata.

Autostrada A2 a fost inchisa complet din cauza vizibilitatii reduse

UPDATE 11:00 Autostrada Bucuresti-Constanta a fost inchisa complet. UPDATE10:00 Toate drumurile nationale si judetene din judetele Buzau si Braila au fost inchise din cauza conditiilor meterologice.

Cod galben de ninsori si viscol: Toate porturile constantene au fost inchise navigatiei din cauza vantului puternic

Manevrele navelor au fost suspendate, in cursul noptii de vineri spre sambata, in toate porturile constantene, din cauza vantului puternic, ce sufla la rafala cu viteze de 70 - 80 km/h, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )