Libnet.ro
UNICEF

06:00

Autostrada A2 a fost inchisa complet din cauza vizibilitatii reduse

B1 B1,
Autostrada A2 a fost inchisa complet din cauza vizibilitatii reduse

UPDATE 11:00 Autostrada Bucuresti-Constanta a fost inchisa complet. UPDATE10:00 Toate drumurile nationale si judetene din judetele Buzau si Braila au fost inchise din cauza conditiilor meterologice. continuă pe B1

Autostrada Bucuresti-Constanta a fost inchisa din cauza vizibilitatii reduse

Doua tiruri s-au rasturnat luni pe autostrada Bucuresti-Constanta la kilometrul 70, informeaza B1 TV. Totodata, autostrada este inchisa incepand cu ora 8. 30 intre Bucuresti si Drajna din cauza vizibilitatii.

Autostrada A2 a fost inchisa, pe tronsonul Bucuresti-Fetesti, din cauza vizibilitatii reduse

UPDATE 9:43 Autostrada A2 a fost inchisa pe sectorul Bucuresti-Fetesti. Astfel a fost extinsa zona inchisa circulatiei din cauza ninsorii si a vantului puternic. Doua tiruri s-au rasturnat luni pe autostrada.

Cod galben de ninsori si viscol: Toate porturile constantene au fost inchise navigatiei din cauza vantului puternic

Manevrele navelor au fost suspendate, in cursul noptii de vineri spre sambata, in toate porturile constantene, din cauza vantului puternic, ce sufla la rafala cu viteze de 70 - 80 km/h, transmite Mediafax.

Autostrada Soarelui a fost inchisa din cauza viscolului

Autostrada Soarelui a fost inchisa complet din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Nu se stie cand se va da drumul circulatiei.

Toate porturile constantene au fost inchise navigatiei din cauza vantului puternic

Manevrele navelor au fost suspendate, in cursul noptii de vineri spre sambata, in toate porturile constantene, din cauza vantului puternic, ce sufla la rafala cu viteze de 70 - 80 km/h, informeaza.

CFR Calatori: 40 de trenuri anulate, din cauza ninsorii si a viscolului

Un numar de 40 de trenuri care circulau in jumatatea de sud a tarii au fost anulate, luni, din cauza ninsorii si a viscolului, din totalul de peste 1. 100 de trenuri puse zilnic in circulatie, informeaza CFR Calatori.

Incepe calvarul pe sosea! Autostrada A2 Bucuresti-Fetesti si 23 de drumuri nationale, inchise din cauza ninsorii

Autostrada A2 pe tronsonul Bucuresti - Fetesti si 23 de drumuri din 11 judete sunt inchise din cauza ninsorii si a viscolului. In judetele Buzau, Braila si Vrancea circulatia este oprita pe toate drumurile nationale, a anuntat Centrul Infotrafic din.

Drumul care leaga municipiul Sibiu de statiunea Paltinis este blocat din cauza ninsorii si viscolului

Drumul judetean care leaga municipiul Sibiu de statiunea Paltinis este complet blocat, luni, din cauza ninsorii abundente si a viscolului, informeaza Mediafax. Drumul judetean 106A Sibiu-Paltinis este complet.

VIDEO. Aterizare fortata la Londra din cauza unei defectiuni la trenul de aterizare

Boeing-ul 747 al companiei americane Virgin Atlantic a fost nevoit sa efectueze o aterizare fortata pe aeroportul londonez Gatwick din cauza unei defectiune la trenul de aterizare. Jumbo jet-ul urma sa ajunga in Las Vegas. La bordul avionului se aflau 462 de persoane, dar niciuna nu a fost ranita.

intarzieri pe Aeroportul Otopeni din cauza ninsorii abundente. Doua curse aeriene pe rutele Bucuresti-Roma, Bucuresti-Timisoara si retur au fost anulate

UPDATE 10:30 Doua curse aeriene pe rutele Bucuresti-Roma, Bucuresti-Timisoara si retur au fost anulate luni, iar mai multe zboruri au intarzieri intre 30 de minute si doua ore, din cauza operatiunilor.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )