Libnet.ro
UNICEF

15:30

31 martie este ultima zi in care se aplica o reducere de 10% la plata taxelor si impozitelor

B1 B1,
31 martie este ultima zi in care se aplica o reducere de 10% la plata taxelor si impozitelor

31 martie este ultima zi cand bucurestenii isi mai pot plati taxele si impozitele cu reducerea de 10 la suta, informeaza B1 TV. Contribuabilii mai pot opta sa-si achite datoriile la stat in doua transe. continuă pe B1

Atentie, proprietari: 31 martie este ultima zi pentru plata cu reducere a taxelor locale pe case, terenuri si masini

Contribuabilii persoane fizice si juridice mai au la dispozitie foarte putin timp, pana pe 31 martie inclusiv, pentru a beneficia de reducerea de 10% oferita de primarii pentru plata integrala a taxelor si impozitelor locale pe anul 2015.

Taxe si impozite. Data de 31 martie, ultima zi in care constantenii pot beneficia de bonificatie

Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta aminteste contribuabililor ca marti, 31 martie 2015, este ultima zi in care pot beneficia de bonificatie pentru plata integrala si anticipata a impozitelor si taxelor locale.

Horoscop zilnic, 31 martie 2015: Fecioarele nu se lasa intimidate de acuzatii

Ziua de marti, 31 martie, se anunta dificila pentru nativii din Berbec, care nu se inteleg cu partenerii de viata, dar si pentru Fecioare, insa aceseta din urma nu se lasa afectate de reprosurile colegilor invidiosi.

HOROSCOP 31 martie: Oportunitati de dezvoltare si distractie pentru zodii

Horoscop 31 martie. Berbecii, taurii si leii se pot dezvolta in plan profesional, cat si in plan personal. Racii si capricornii au parte de distractie. Afla ce au rezervat astrele fiecarei zodii.

MACRO NEWSLETTER 31 Martie 2015

Creditul acordat rezidentilor din zona euro a stagnat in februarie 2015 fata de aceeasi perioada a anului trecut, la fel ca in luna precedenta, pe fondul unei cresteri anuale de 1,8% a creditului guvernamental si a unei scaderi de 0,4% a creditului neguvernamental.

ROMANII AU TALENT 2015. Cine este concurentul care a fost propulsat de Mihaela Radulescu direct in semifinala

Calin Marius, un tanar pasionat de sport si constient de trupul perfect pe care il poseda, a marturisit ca a venit la Romanii au talent la indemnul amicilor.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )