Libnet.ro
UNICEF

12:00

40 de ani de la premiera unuia dintre cele mai bune filme din anii 70: Explozia

Adevărul Adevărul,
40 de ani de la premiera unuia dintre cele mai bune filme din anii 70: Explozia

In urma cu 40 de ani, Galatiul era scena unuia dintre cele mai filme produse in anii 70. Inspirat din realitate, filmul Explozia a fost, asa cum spunea si Bujor Rapeanu, un film catastrofa, agrementat cu condimente politico-morale ale realitatii socialiste din epoca. continuă pe Adevărul

Studiu: Populatia de romi din Marea Britanie este una dintre cele mai mari din Europa Occidentala

Aproximativ 200. 000 de imigranti romi traiesc in Marea Britanie, fiind probabil una dintre cele mai importante comunitati din cadrul acestei etnii in Europa Occidentala, relateaza postul britanic Channel4.

How to Web 2013: care sunt cele mai bune startup-uri din Europa de Est? Finalistele de la Startup Spotlight

Startup-urile finaliste la competitia Startup Spotlight, desfasurata in cadrul How to Web 2013 Bucuresti au fost stabilite. Cele 32 echipe vin din Romania, dar si din alte tari.

Microsoft Summit 2013 Unul dintre cele mai importante evenimente IT ale toamnei

Foarte multi oameni din cercul meu de cunostinte si prieteni vor participa la Microsoft Summit 2013, eveniment ce va avea loc pe 6-7 Noiembrie, in Bucuresti. Pentru mine, alaturi de How To Web 2013, este unul din cele mai interesante evenimente IT ale toamnei bucurestene. Daca nu ati auzit de eveniment, iata cateva detalii interesante despre agenda si invitatii care vor participa.

Desoperire record facuta de astronomi. A fost identificat unul din cele mai bogate sisteme planetare de pana acum

Astronomii au identificat unul dintre cele mai bogate sisteme planetare descoperite pana in prezent, care include sapte planete. Descoperirea celei de-a saptea planete in jurul stelei pitice KIC 11442793 ar putea.

Cea mai DULCE placere distruge lumea. Cele mai importante institutii financiare vor sa TAXEZE zaharul

Zaharul distruge lumea si ar trebui taxat! Aceasta este concluzia uneia dintre cele mai importante institutii financiare la nivel mondial. Numarul obezilor si al bolnavilor de diabet a crescut alarmant si tot.

Cele mai periculoase clanuri mafiote din Capitala s-au batut cu sabii si cutite in mijlocul strazii. Doi interlopi, in stare grava la spital

Doua dintre cele mai periculoase clanuri ale Capitalei, Sportivilor si Metin, s-au batut in mijlocul strazii cu sabii si cutite. Doi interlopi au fost raniti si au ajuns la spital, unul fiind in stare.

Se dezmembreaza una dintre cele mai mari companii vinicole din Moldova

Actionarii intreprinderii Agrovin Bulboaca au decis sa reorganizeze compania prin dezmembrare si transmiterea a celei mai mari parti din patrimoniu la alte patru noi societati.

Concurentul Top Chef care a gatit la 40 de metri inaltime pentru cei mai bogati oameni ai lumii

Mihai Irimia se numara printre cei 24 de bucatari profesionisti care vor gati in noul sezon al emisiunii Top Chef, difuzata in fiecare luni, de la 20. 30, la Antena 1. Pe langa experienta vasta, dobandita in unele dintre cele mai bune restaurante din lume, Mihai are si o poveste de viata impresionanta.

FOTO Cele mai bizare ceremonii de nunta

Ziua nuntii reprezinta pentru anumite cupluri prilejul de a pune in practica cele mai nebunesti scenarii. Nimic nu este prea mult sau imposibil atunci cand vrei sa ai parte de o ceremonie cu adevarat iesita din comun, aceasta pare sa fie deviza dupa care s-au ghidat unii dintre cei mai nonconformisti miri din lume.

Cele mai comune semne din nastere: La ce trebuie sa fim atenti?

Un semn din nastere este un semn de culoare pe sau sub piele, care este prezent la nastere sau se dezvolta la scurt timp dupa aceea. Unele se decoloreaza odata cu trecere timpului, iar altele devin mai pronuntate. Semnele din nastere pot fi cauzate de celulele care produc mai mult pigment sau de vasele de sange care nu cresc normal. Cele mai multe dintre aceste semne sunt nedureroase si inofensive. In cazuri rare, semnele din nastere pot provoca complicatii si sunt asociate cu alte conditii medicale. Toate semnele din nastere ar trebui verificate de un medic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )