Libnet.ro
UNICEF

13:00

42 de romani au murit, anul trecut, din cauza consumului de droguri.

România Liberă România Liberă,
42 de romani au murit, anul trecut, din cauza consumului de droguri.

45 de persoane au murit, anul trecut, in Romania, din cauza consumului de droguri. Potrivit unui raport publicat de Agentia Nationala Antidrog, 89,2% din totalul deceselor asociate direct consumului de droguri au fost inregistrate la persoane cu varsta cuprinsa intre 20-34 ani. Valorile tind sa revina la media anterioara, prin cresterea cazuisticii deceselor direct asociate consumului de droguri, mai ales pe seama consumului de opiacee. Se remarca o crestere majora a numarului deceselor . continuă pe România Liberă

Raport CE: Romania a suferit corectii financiare de 139 de milioane de euro anul trecut

Tara noastra a suferit corectii financiare de 139 de milioane de euro anul trecut, in timp ce Spania a fost statul cel mai afectat, cu peste 2 miliarde de euro, corectii financiare, la absorbtia fondurilor comunitare, potrivit Raportului financiar al Uniunii Europene pe anul 2012, publicat astazi de Comisia Europeana.

Cat costa iluminatul de sarbatori la Cluj: 2 milioane de lei, dublu fata de anul trecut

Primaria Cluj-Napoca va cheltui doua milioane de lei pentru iluminatul de sarbatori. Suma este dubla fata de cea de anul trecut deoarece, spune autoritatile, iluminatul s-a extins pe un numar mai mare de strazi din oras. Luminile vor fi aprinse duminica, 1 Decembrie, de Ziua Nationala.

Romania s-a ales cu 2 mld euro din banii europeni anul trecut.

Topul statelor-magnet pentru fondurile europene are un lider incontestabil-Polonia. Romania s-a plasat anul trecut pe locul 7, cu sume atrase de 3,44 miliarde euro la contributii de 1,45 miliarde. Vestea buna este ca am atras mai multi bani decat au reprezentat contributiile tarii noastre la bugetul de 138 mililarde euro al UE. Vestea proasta este ca ne situam mult sub Polonia-a reusit sa fie pe primul loc si la valoarea sumelor atrase, nu doar la castigul net, depasind chiar si .

PwC: Bancile europene risca o criza de capital anul viitor,

Bancile europene se vor confrunta cu o criza de capital anul viitor din cauza noilor reglementari din sectorul financiar, cu un deficit estimat la 280 de miliarde de euro, potrivit PricewaterhouseCoopers PwC), transmite CNBC.

Circulatia RATB, modificata in weekend din cauza paradei.

Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) modifica, vineri si duminica, circulatia mijloacelor de transport in zona Piata Presei Libere - Piata Victoriei din cauza paradei de 1 Decembrie. Linia 131 va functiona pe traseul de baza intre terminalul Piata Romana si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe Bd. Aviatorilor, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogarii, Sos. Bucuresti-Ploiesti, Complex Comercial Baneasa. Linia 149 va functiona pe traseul de baza intre .

Studiu: Activitatea sexuala a britanicilor, redusa din cauza influentei internetului

Activitatea sexuala a britanicilor s-a redus din cauza preocuparilor financiare si a influentei internetului, se arata intr-un studiu publicat de revista The Lancet. Studiul are la baza un sondaj realizat.

Branul nu poate fi statiune turistica de interes national, din cauza starii proaste a DN 73

Localitatea Bran nu poate sa devina statiune turistica de interes national, din cauza starii proaste a Drumului National 73, care traverseaza zona, si a lipsei unei statii proprii de ambulanta, desi la.

Film scurt pe tema distragerii la volan din cauza telefonului mobil

O competitie din Irlanda pe tema distragerii la volan din cauza telefonului mobil a premiat cu locul 1 un clip video conceput in stilul jocului Grand Theft Auto V. Filmul scurt se numeste Wheelman si este de vazut.

Circulatie ingreunata in cinci judete, din cauza zapezii. Care sunt zonele afectate.

Circulatia este ingreunata, marti dimineata, pe drumuri nationale din cinci judete, unde s-a depus un strat de zapada intre unu si trei centimetri, transmite Mediafax. Centrul Infotrafic a anuntat marti dimineata ca nu sunt drumuri nationale sau autostrazi cu circulatie intrerupta din cauza vremii nefavorabile sau a unor evenimente rutiere. Potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, in judetul Valcea, pe DN 7A Voineasa - Obarsia Lotrului, intre kilometri .

Traficul spre si in statiunea Harghita Bai se desfasoara cu dificultate, din cauza ninsorii

Circulatia rutiera spre si in statiunea Harghita Bai se desfasoara cu dificultate, luni, din cauza ninsorii viscolite, mai multi soferi care au ramas cu masinile blocate in zapada fiind ajutati de jandarmii montani, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )