Libnet.ro
UNICEF

11:00

5 motive pentru care trebuie sa cumperi Fabricat in Romania

Adevărul Adevărul,
5 motive pentru care trebuie sa cumperi Fabricat in Romania

Vei contribui la evolutia companiilor romanesti sau a celor internationale care au decis sa investeasca in Romania. continuă pe Adevărul

(P) 5 motive pentru care trebuie sa cumperi Fabricat in Romania

Vei contribui la evolutia companiilor romanesti sau a celor internationale care au decis sa investeasca in Romania. Vei mentine locurile de munca existente si vei crea altele noi ajutand sute de mii de romani.

(P) 10 motive pentru care ar trebui sa consumam produse fabricate in Romania

Articol prezentat de Dragos Damian Se apropie sarbatorile si o data cu ele vine si scenariul bine-cunoscut: vom da fuga in supermarketuri pentru cumparaturi, in mall-uri pentru cadouri si pe site-urile preferate, de.

Utile: De ce le place femeilor sa manance dulciuri. Descoperirea ar putea ajuta la prevenirea si tratarea obezitatii; Cinci lucruri pe care trebuie sa le stii despre antibiotice; Tratamente cu miere. Vezi ce boli poti sa tratezi; De ce faci negi si cum s

Fasolea reduce riscul de cancer si scade colesterolul rau. Specialistii spun ca fasolea uscata poate fi considerata ca facand parte din grupul. Cum sa-ti schimbi dispozitia: alimentele care te inveselesc. In timp ce o bucatica de ciocolata ti se topeste pe limba, poti, pur si simplu, sa simti.

Motivul pentru care Romgaz revizuieste in scadere veniturile si profitul pentru 2013

Producatorul de gaze naturale Romgaz Medias SNG) propune AGA aprobarea revizuirii in scadere cu 10% a veniturilor pentru acest an, la 4,43 miliarde lei 1 miliard de euro), si cu 9,2% a profitului net, la 1,27 miliarde lei, din cauza reducerii cererii.

Motivul pentru care Mutu vine la Petrolul: Era prea scump pentru Ajaccio.

Revenirea lui Adrian Mutu in Liga 1, la Petrolul, a produs o surpriza de proportii in fotbalul romanesc. Ludovic Fattizzo, agentul atacantului, a venit cu o alta varianta la imprumutul pe care clubul ploiestean l-ar fi obtinut de la Ajaccio si sustine ca gruparea corsicana l-a oferit euro156;pe tava pe euro156;Briliant. Potrivit impresarului sportiv, Ajaccio a ales sa renunte la Mutu, intrucat clubul se afla intr-o situatie financiara foarte delicata, iar salariul internationalui roman era .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )