Libnet.ro
UNICEF

11:00

Motivul pentru care Romgaz revizuieste in scadere veniturile si profitul pentru 2013

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Motivul pentru care Romgaz revizuieste in scadere veniturile si profitul pentru 2013

Producatorul de gaze naturale Romgaz Medias SNG) propune AGA aprobarea revizuirii in scadere cu 10% a veniturilor pentru acest an, la 4,43 miliarde lei 1 miliard de euro), si cu 9,2% a profitului net, la 1,27 miliarde lei, din cauza reducerii cererii. continuă pe Wall-Street Ro

Motivul pentru care Adrian Mutu s-a intors in Liga 1, explicat de agentul sau

Ludovic Fattizzo, agentul lui Adrian Mutu, a vorbit cu presa italiana despre revenirea fostului decar al nationalei Romaniei in Liga 1. Ajaccio are probleme financiare, salariul lui Mutu era aproape egal cu veniturile totale ale celorlalti fotbalisti din lot, a explicat Fattizzo.

Motivul pentru care Mutu vine la Petrolul: Era prea scump pentru Ajaccio.

Revenirea lui Adrian Mutu in Liga 1, la Petrolul, a produs o surpriza de proportii in fotbalul romanesc. Ludovic Fattizzo, agentul atacantului, a venit cu o alta varianta la imprumutul pe care clubul ploiestean l-ar fi obtinut de la Ajaccio si sustine ca gruparea corsicana l-a oferit euro156;pe tava pe euro156;Briliant. Potrivit impresarului sportiv, Ajaccio a ales sa renunte la Mutu, intrucat clubul se afla intr-o situatie financiara foarte delicata, iar salariul internationalui roman era .

S-a aflat motivul pentru care Megan Fox a disparut o vreme

A disparut o vreme din atentia publicului, desi a confirmat ca asteapta cel de-al doilea copil,.

Sinteza zilei: ingeri pierduti pe strazile Bucurestiului - Povestea copiiilor pentru care strada le este casa si masa

Mihai Gadea a prezentat in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, povestea altor copii pentru care strada le este casa si masa, mama si tata, poveste descoperita in cadrul unui experiment.

imi pare rau la ordinea zilei: 7 lucruri pentru care femeile se simt mereu vinovate.

Femeile isi cer mai des scuze decat barbatii, adesea pentru lucruri sau situatii in care ele nu au nici o vina. A spune deseori imi pare rau in situatii in care nu ai nicio vina, fie ca esti barbati, fie femeie, denota o lipsa de siguranta in fortele proprii si o dependenta fata de cei din jur carora le adresezi scuzele. Dar, spre deosebire de barbati, femeile sunt campioanele la cerut scuze in situatii absolut firesti in care nu ar trebui sa simta niciun sentiment de vinovatie. Iata .

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )