Libnet.ro
UNICEF

13:00

Motivul pentru care Adrian Mutu s-a intors in Liga 1, explicat de agentul sau

Hotnews Hotnews,
 Motivul pentru care Adrian Mutu s-a intors in Liga 1, explicat de agentul sau

Ludovic Fattizzo, agentul lui Adrian Mutu, a vorbit cu presa italiana despre revenirea fostului decar al nationalei Romaniei in Liga 1. Ajaccio are probleme financiare, salariul lui Mutu era aproape egal cu veniturile totale ale celorlalti fotbalisti din lot, a explicat Fattizzo. continuă pe Hotnews

Motivul pentru care Mutu vine la Petrolul: Era prea scump pentru Ajaccio.

Revenirea lui Adrian Mutu in Liga 1, la Petrolul, a produs o surpriza de proportii in fotbalul romanesc. Ludovic Fattizzo, agentul atacantului, a venit cu o alta varianta la imprumutul pe care clubul ploiestean l-ar fi obtinut de la Ajaccio si sustine ca gruparea corsicana l-a oferit euro156;pe tava pe euro156;Briliant. Potrivit impresarului sportiv, Ajaccio a ales sa renunte la Mutu, intrucat clubul se afla intr-o situatie financiara foarte delicata, iar salariul internationalui roman era .

S-a aflat motivul pentru care Megan Fox a disparut o vreme

A disparut o vreme din atentia publicului, desi a confirmat ca asteapta cel de-al doilea copil,.

Adrian Mutu revine in Liga I. Destinatie surprinzatoare pentru atacantul lui Ajaccio

Adrian Mutu si-a anuntat revenirea in Liga I, la 14 ani de la transferul de la Dinamo la Internazionale Milano. Jucatorul lui Ajaccio a postat pe retele de socializare un mesaj prin care anunta ca din.

Adrian Mutu va evolua, din ianuarie, la Petrolul Ploiesti

Adrian Mutu 34 de ani) a anuntat, pe contul sau de Facebook, ca va juca, din luna ianuarie a anului viitor, la Petrolul Ploiesti. Din ianuarie voi evolua pentru Petrolul un an si jumatate. Voi veni sub forma de imprumut de la Ajaccio, a declarat Mutu.

Iulian Badescu: Primaria si Consiliul Local Ploiesti nu garanteaza si nu sustin salariul lui Adrian Mutu

Primarul municipiului Ploiesti, Iulian Badescu, a afirmat luni ca institutia pe care o conduce si Consiliul Local nu vor garanta si nu vor sustine salariul lui Adrian Mutu, jucator care urmeaza sa evolueze pentru formatia Petrolul in returul Ligii I, transmite Mediafax.

Adrian Mutu si democratia locala

Adrian Mutu se pregateste sa revina in Romania: va juca la Petrolul Ploiesti pentru un salariu anual de 400. 000 de euro, plus bonusuri. Este posibil sa apuce sa joace in competitiile interne impotriva unei alte vedete la final de cariera. Sunt zvonuri ca Cristian Chivu ar avea o oferta de la CSU Craiova, un salariu de 750. 000 de euro pe an. Petrolul si CSU au un lucru in comun: pot face astfel de oferte pentru ca se bucura de sprijinul financiar al municipalitatilor.

Adrian Mutu va semna cu Petrolul Ploiesti pentru un an si jumatate

Atacantul Adrian Mutu a anuntat, duminica seara, ca va juca din ianuarie pentru formatia Petrolul Ploiesti. Din ianuarie voi juca pentru Petrolul un an si jumatate! Voi veni sub forma de imprumut de la.

Sinteza zilei: ingeri pierduti pe strazile Bucurestiului - Povestea copiiilor pentru care strada le este casa si masa

Mihai Gadea a prezentat in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, povestea altor copii pentru care strada le este casa si masa, mama si tata, poveste descoperita in cadrul unui experiment.

Dupa Adrian Mutu, inca un jucator important ar putea reveni in Liga 1 - Cristi Chivu, oferta de la CS U Craiova

Cristi Chivu ar putea reveni in Liga 1, fostul capitan al nationalei Romaniei fiind dorit la CS U Craiova, informeaza Digisport. Oferta oltenilor pentru Chivu este una importanta: 500. 000 de euro prima de instalare si un salariu anual de 750. 000 de euro.

Dupa Adrian Mutu, inca un jucator important ar putea reveni in fotbalul intern - Cristi Chivu, oferta de la CS U Craiova

Cristi Chivu ar putea reveni in fotbalul intern, fostul capitan al nationalei Romaniei fiind dorit la CS U Craiova, informeaza Digisport. Oferta oltenilor pentru Chivu este una importanta: 500. 000 de euro prima de instalare si un salariu anual de 750. 000 de euro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )