Libnet.ro
UNICEF

01:05

5 motive REALE pentru care femeile insala.

România Liberă România Liberă,
5 motive REALE pentru care femeile insala.

Desi se vehiculeaza des prejudecata ca numai barbatii insala, acest lucru nu e tocmai adevarat, potrivit YahooShine. O femeie poate cauta o aventura cu un strain pentru ca simte ca acasa nu e apreciata sau pentru ca o apasa multe probleme. Citeste si 10 GRESELI care duc la DIVORT. Te regasesti? Nemultumirile, certurile cu partenerul si schimbarile majore prin care trece o pot face sa calce stramb. Da click pe fotografii pentru a citi cele cinci motive care le fac pe femei sa . continuă pe România Liberă

4 motive pentru care femeile sunt infidele

Se spune ca barbati sunt infideli din constructie, insa, in realitate, in zilele noastre femeile inseala mai mult decat barbatii, a dezvaluit un sondaj recent efectuat de o companie britanica, citat de ThirdAge.

Top 10 minciuni pe care femeile le spun barbatilor

Din cand in cand, femeile mai apeleaza la cate o minciuna pentru a scapa basma curata in fata sotilor lor. Iata cele mai des intalnite 10 minciuni pe care femeile le spun barbatilor, reiesite in urma unui.

14 lucruri pe care femeile le considera sexy la un barbat

Multi barbati se considera sexy fara a sti si daca femeile ii percep astfel. In urma unui sondaj realizat printre reprezentantele sexului frumos, iata top 14 lucruri pe care femeile le considera sexy la un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )