Libnet.ro
UNICEF

09:30

Abdullah Atas, omul de afaceri turc care l-a accidentat pe politistul Gheorghe Ionescu, decedat ulterior din cauza ranilor, ramane in arest preventiv

B1 B1,
Abdullah Atas, omul de afaceri turc care l-a accidentat pe politistul Gheorghe Ionescu, decedat ulterior din cauza ranilor, ramane in arest preventiv

Abdullah Atas, omul de afaceri turc care l-a accidentat pe politistul Gheorghe Ionescu, decedat ulterior din cauza ranilor, ramane in arest preventiv, dupa ce Tribunalul Bucuresti i-a prelungit miercuri mandatul. continuă pe B1

Omul de afaceri turc, care a dat cu masina peste un politist, cercetat pentru omor calificat

Omul de afaceri turc Abdullah Atas va fi cercetat pentru omor calificat, dupa ce politistul de la Rutiera pe care l-a lovit cu masina la inceputul lunii august a murit saptamana trecuta in spital.

Procurorii cer prelungirea arestului preventiv in cazul milionarului Abdullah Atas care a lovit intentionat un politistcu masina

Magistratii Tribunalului Bucuresti sunt asteptati sa decida, marti, daca prelungesc sau nu arestul preventiv in cazul lui Abdullah Atas, milionarul turc care a lovit intentionat cu masina un politist de la Brigada Rutiera. Omul legii, Gheorghe Ionescu, a murit la aproape trei saptamani de la accident. De aceea, milionarul este acuzat acum de omor calificat.

Afaceristul turc Abdullah Atas, care a dat cu masina peste Gheorghe Ionescu, adus la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti. Acesta va fi acuzat de omor calificat (VIDEO)

Afaceristul turc Abdullah Atas, cel care a dat cu masina peste politistul Gheorghe Ionescu, cel din urma murind vineri la Spitalul Floreasca dupa trei saptamani de coma, a fost adus luni la Parchetul de pe.

FOTO Colegii politistului ucis de milionarul turc Abdullah Atas: Noi toti vom fi Dulaul

Colegii politistului Gheorghe Ionescu, ucis la datorie de milionarul turc care s-a urcat beat la volan si l-a lovit intentionat cu masina, au promis ieri, la inmormantare, in prezenta a peste o mie de oameni, ca soferii certati cu legea nu-si vor da seama ca Dulaul nu mai este pe teren.

Milionarul Abdullah Atas, care l-a lovit cu masina pe politistul Gheorghe Ionescu, acuzat oficial de omor calificat

Abdullah Atas, milionarul turc care l-a lovit cu masina pe politistul Gheorghe Ionescu, a fost scos astazi din celula pe care o ocupa la penitenciarul Rahova si dus la Parchetul Capitalei pentru a fi informat ca este urmarit penal pentru omor calificat dupa ce victima sa a murit. Daca va fi gast vinovat acesta risca detentia pe viata.

Soferul turc care l-a ucis pe politistul Gheorghe Ionescu de la Rutiera sustine ca nu isi aminteste ce s-a intamplat: Sunt un om daramat, imi pare rau!

Afaceristul turc Abdullah Atas, cel care l-a izbit in plin cu masina pe politistul Gheorghe Ionescu, a declarat, miercuri, in fata judecatorilor ca ii pare rau pentru fapta sa. Sunt un om daramat, imi pare.

Cat mai sta in spatele gratiilor milionarul turc care l-a ucis pe politistul de la Rutiera

Milionarul turc, care l-a ucis pe politistul Gheorghe Ionescu, afla astazi cate zile mai sta in spatele gratiilor. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au cerut prelungirea.

Milionarul turc care l-a ucis pe politistul Gheorghe Ionescu, judecat pentru omor calificat

Milionarul turc care l-a ucis pe politistul Gheorghe Ionescu a fost adus ieri in fata procurorilor. El nu a venit insotit de un avocat, iar anchetatorii i-au adus la cunostinta faptul ca au schimbat incadrarea.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )