Libnet.ro
UNICEF

08:00

Absolventii de invatamant profesional de trei ani nu vor mai fi nevoiti sa isi echivaleze diplomele in strainatate

Adevărul Adevărul,
Absolventii de invatamant profesional de trei ani nu vor mai fi nevoiti sa isi echivaleze diplomele in strainatate

Ministerul Educatiei a publicat un Ordin de Ministru care aduce modificari la metodologia invatamantului profesional de trei ani. Astfel, elevii vor primi la finalizarea studiilor o diploma pe care va scrie nivel de calificare trei, in loc de nivel de calificare doi, ca atare nu vor mai fi nevoiti sa o echivaleze in strainatate daca vor dori sa se angajeze sau sa-si continue studiile intr-o tara europeana. continuă pe Adevărul

Galati: Sase persoane, intre care un copil de trei ani, ranite intr-un accident rutier

Sase persoane, intre care si un copil de trei ani, au fost ranite si au ajuns la spital dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal, luni, pe DN 25, in judetul Galati. Un autoturism condus de un barbat de 35 .

Accident grav la Galati. Sase raniti, intre care un copil de trei ani

Un accident grav produs, luni dupa-amiaza, pe DN25, in judetul Galati, s-a soldat cu ranirea grava a sase persoane, intre care si un copil de trei ani, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal, imprejurarile in care a avut loc impactul intre autovehicule nefiind inca stabilite.

Corina Cretu si-a prezentat echipa: trei romani vor lucra la Politica Regionala

Corina Cretu si-a prezentat, pe blogul personal, echipa cu care va lucra la Politica Regionala, din care fac parte trei romani.

Intelegere Teodorovici-Cretu: Din 2015, functionarii fara performante in absorbtia fondurilor UE nu vor mai primi majorarea salariala europeana. Unde l-a contrazis ministrul pe comisarul european

Guvernul va aplica functionarilor romani implicati in gestionarea fondurilor europene un nou sistem de evaluare a performantelor, din anul 2015, prin care cei care vor avea rezultate slabe in domeniu vor ramane fara majorarea salariala asigurata in prezent din bani europeni, a declarat, luni, la Bruxelles, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, dupa o intalnire cu comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu. Ministrul a apreciat ca Romania va obtine o rata de absorbtie a fondurilor structurale si de coeziune de 80% pana la sfarsitul anului 2015, contrazicand-o astfel pe Cretu, care anterior isi exprimase indoiala fata de indeplinirea acestui obiectiv al MFE.

Ponta reactioneaza: Pe 16 noiembrie nu vor mai exista romani care sa nu poata vota. Ambasadorii, convocati la Bucuresti

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la sediul Ministerului de Externe, ca va pune la dispozitie toate masurile financiare si logistice pentru ca in 16 noimebrie sa nu mai existe niciun cetatean roman din diaspora care sa nu-si poata exercita dreptul de vot.

Ponta reactioneaza dupa scandalul din diaspora: in 16 noiembrie nu vor mai exista romani care sa nu poata vota. Ambasadorii, convocati la Bucuresti

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la sediul Ministerului de Externe, ca va pune la dispozitie toate masurile financiare si logistice pentru ca in 16 noiembrie sa nu mai existe niciun cetatean roman din diaspora care sa nu-si poata exercita dreptul de vot.

De data asta, autoritatile nu vor mai fi surprinse de iarna: CNADNR si-a luat freze si utilaje de deszapezire in valoare de 146 de milioane de lei

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) va plati 146,6 milioane lei, cu tot cu TVA, pentru achizitia de autofreze de curatat zapada si vehicule echipate pentru interventii speciale pe timp de iarna, cele mai multe unitati urmand sa fie livrate de compania italiana Fresia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2714 seconds )