Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ponta reactioneaza: Pe 16 noiembrie nu vor mai exista romani care sa nu poata vota. Ambasadorii, convocati la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Ponta reactioneaza: Pe 16 noiembrie nu vor mai exista romani care sa nu poata vota. Ambasadorii, convocati la Bucuresti

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la sediul Ministerului de Externe, ca va pune la dispozitie toate masurile financiare si logistice pentru ca in 16 noimebrie sa nu mai existe niciun cetatean roman din diaspora care sa nu-si poata exercita dreptul de vot. continuă pe Adevărul

Ponta reactioneaza dupa scandalul din diaspora: in 16 noiembrie nu vor mai exista romani care sa nu poata vota. Ambasadorii, convocati la Bucuresti

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la sediul Ministerului de Externe, ca va pune la dispozitie toate masurile financiare si logistice pentru ca in 16 noiembrie sa nu mai existe niciun cetatean roman din diaspora care sa nu-si poata exercita dreptul de vot.

Victor Ponta, despre votul din diaspora: Pe 16 noiembrie nu va mai exista niciun incident la vot. Este posibil sa se suplimentam numarul cabinelorde vot. Ministrul de externe garanteaza cu functia

Victor Ponta: Orice cetatean roman, oriunde ar fi, trebuie sa-si exercite votul. Este inadmisibil ca niciun cetatean sa nu isi poata exercita votul. Vom face tot ce tine de guvern si de MAE pentru ca disfunctionalitatile care au avut loc aseara sa nu se mai intample pe 16 noiembrie.

Victor Ponta, despre votul din diaspora: Pe 16 noiembrie nu va mai exista niciun incident la vot. Este posibil sa suplimentam numarul cabinelorde vot. Ministrul de externe garanteaza cu functia

Victor Ponta: Orice cetatean roman, oriunde ar fi, trebuie sa-si exercite votul. Este inadmisibil ca niciun cetatean sa nu isi poata exercita votul. Vom face tot ce tine de guvern si de MAE pentru ca disfunctionalitatile care au avut loc aseara sa nu se mai intample pe 16 noiembrie.

Prognoza meteo pana pe 16 noiembrie: Vreme calda cu valori maxime de 19 grade Celsius

Vremea prognozata in urmatoarele doua saptamani se anunta deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului, cu temperaturi pe timpul zilei ce vor atinge chiar si 19 grade Celsius in unele regiuni, in timp ce probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi mai mare dupa 8-9 noiembrie si, in special, in zonele depresionare, releva estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabile pentru intervalul 3-16 noiembrie 2014, transmite Agerpres.

Ajutoarele alimentare de la UE se vor distribui dupa 16 noiembrie

Alimentele de la Uniunea Europerana pentru persoanele defavorizate din municipiul Targu Jiu vor fi distribuite dupa data de 16 noiembrie.

Absolventii de invatamant profesional de trei ani nu vor mai fi nevoiti sa isi echivaleze diplomele in strainatate

Ministerul Educatiei a publicat un Ordin de Ministru care aduce modificari la metodologia invatamantului profesional de trei ani. Astfel, elevii vor primi la finalizarea studiilor o diploma pe care va scrie nivel de calificare trei, in loc de nivel de calificare doi, ca atare nu vor mai fi nevoiti sa o echivaleze in strainatate daca vor dori sa se angajeze sau sa-si continue studiile intr-o tara europeana.

Mandri de comunisti ce suntem! Pe 16 noiembrie, sa scoateti si minerii!

Alex ne-a scris, duminica, aproape cu disperare. isi dorea sa voteze! isi dorea, cu orice chip, sa voteze! Demult nu mai inghitise atata umilinta din partea Romaniei. Poate ultima oara o simtise atunci cand a decis sa o paraseasca, sa plece in Germania, sa spere la o viata macar cu un dram mai buna decat avea acasa.

Intelegere Teodorovici-Cretu: Din 2015, functionarii fara performante in absorbtia fondurilor UE nu vor mai primi majorarea salariala europeana. Unde l-a contrazis ministrul pe comisarul european

Guvernul va aplica functionarilor romani implicati in gestionarea fondurilor europene un nou sistem de evaluare a performantelor, din anul 2015, prin care cei care vor avea rezultate slabe in domeniu vor ramane fara majorarea salariala asigurata in prezent din bani europeni, a declarat, luni, la Bruxelles, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, dupa o intalnire cu comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu. Ministrul a apreciat ca Romania va obtine o rata de absorbtie a fondurilor structurale si de coeziune de 80% pana la sfarsitul anului 2015, contrazicand-o astfel pe Cretu, care anterior isi exprimase indoiala fata de indeplinirea acestui obiectiv al MFE.

Cum vor vota detinutii si pacientii. Sectii de votare vor mai fi amenajate in muzee, cinematografe sau hoteluri

Aproape 21. 000 de detinuti si-au exprimat dorinta de a vota la alegerile prezidentiale de duminica, potrivit Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP). De asemenea, sute de pacienti internati in spitalele din Capitala vor vota, duminica, la urnele mobile ce vor fi aduse in unitatile sanitare si nu in ultimul rand, unii alegatori vor vota in hoteluri, muzee sau cinematografe.

De data asta, autoritatile nu vor mai fi surprinse de iarna: CNADNR si-a luat freze si utilaje de deszapezire in valoare de 146 de milioane de lei

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) va plati 146,6 milioane lei, cu tot cu TVA, pentru achizitia de autofreze de curatat zapada si vehicule echipate pentru interventii speciale pe timp de iarna, cele mai multe unitati urmand sa fie livrate de compania italiana Fresia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )