Libnet.ro
UNICEF

16:00

Accesul la aeroporturile si garile din Paris, BLOCAT de taximetristi. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Accesul la aeroporturile si garile din Paris, BLOCAT de taximetristi. Care este motivul

Taximetristii francezi au blocat, joi, accesul catre aeroporturile si garile din Paris, protestand fata de pierderea clientilor in favoarea popularului serviciu Uber. continuă pe România Liberă

Franta: Taximetristii au blocat accesul la aeroporturile si garile din Paris, protestand impotriva serviciului Uber

Taximetristii francezi au blocat joi accesul catre aeroporturile si garile din Paris, protestand impotriva serviciului Uber, o companie americana de transport international, scrie Bloomberg. Accesul la trei.

Taximetristii francezi sunt furiosi pe Uber. Au blocat accesul la aeroporturile si garile din Paris

Protest violent la Paris, unde taximetristii francezi blocheaza accesul la aeroporturi si gari. Oamenii sunt nemultumiti ca isi pierd clientii in favoarea serviciului tot mai popular UBER. Accesul la trei.

Judetul Mures: Un cioban a fost ucis de patru caini din rasa Cane Corso, care au scapat de la o ferma aflata in zona (VIDEO)

Un cioban din judetul Mures a fost ucis de patru caini din rasa Cane Corso, care au scapat de la o ferma aflata in zona, informeaza B1 TV. Stapanul cainilor a fost audiat si este acum cercetat pentru ucidere.

Scene de razboi la Paris. Taximetristii au cerut eliminarea Uber si au vandalizat masini

Taximetristii francezi au blocat, joi, accesul catre aeroporturile si garile din Paris, protestand fata de pierderea clientilor in favoarea popularului serviciu Uber Pop. Protestul s-a transformat intr-un adevarat razboi de gherila.

Kim Jong-un s-a intalnit cu primele femei din Coreea de Nord care piloteaza avioane de vanatoare. Cum le-a laudat

Liderul nord-coreean Kim Jong-un s-a intalnit cu primele femei din Coreea de Nord care piloteaza avioane de vanatoare, pe care le-a numit eroine ale Coreei si florile cerului.

Kim Jong-Un le-a laudat pe primele femei din Coreea de Nord care piloteaza avioane de vanatoare

Kim Jong-Un le-a felicitat pe primele femei din Coreea de Nord care piloteaza avioane de vanatoare, numindu-le florile cerului, relateaza The Telegraph. Potrivit agentiei de stat KCNA, liderul suprem a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )